![]() |
#1 |
![]() Tuhaf bir haldeyim ne hissediyorum ya da hissetmem gereken ne bilemiyorum. öyle bir zaman da geliyorsun ki aklıma korkuyorum. yanımda ol istiyorum hep yanımda. bir şey olmasın sana dayanamam. bir kez olsun sarayım seni kokunu içime alayım nasıl desem anla işte anne gibi korumak istiyorum seni kimse üzmesin laf etmesin en ufak bir kötülüğün içinde olduğunu sezsem dağ gibi oluyor içim dışım nasıl desem anla işte baba gibi benim de savunmasız zamanlarım oluyor hatta gün geliyor korkuyorum yaşamaktan yalnız kalmaktan. sana öyle ihtiyacım oluyor ki yanımda ol ve kolla beni istiyorum yanlış bişey yapmaktan korkuyorum nasıl desem anla işte çocuk gibi esirin oluyorum bazen kurtulmak istiyorum kurtulamıyorum acım oluyorsun anlıyormusun. canımı yakıyorsun. kaçıp kurtulmak istiyorum senden özgür olmak geliyor içimden. yapamıyorum nasıl desem anla işte köle gibi. dayanacak gücüm kalmadığında yeniliyorum sana gelmek istiyorum konuşmalıyım anlatmalıyım içime sığdıramıyorum anlıyormusun tam anlatacakken birşey oluyor konuşamıyorum nasıl desemanla işte lal gibi. yine içimde yaşıyorum seni.. ne anlatabiliyorum derdimi ne de sen anlayabiliyorsun. hep böyle kalacağımı düşünmek acı veriyor. nasıl desem anlasana işte ölüm gibi.. alıntı
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |