![]() |
#1 |
![]() Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ben Ak Partili falan değilim. Tamamen tarafsız olarak KAMU ADINA kanunların emrettiği görevleri yerine getirmekle mükellef bir gazeteciyim... Görevimide itina ile yerine getirdiğime inanıyorum. Zaten imzamda bulunan video röportajları izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.
Derdim sizin partinizin ilçe başkanları ile yaptığım video röportajları hiçbir yorum katmadan sizlerle paylaşmak. Benimle alakalı ayrıntılı bilgiye www.ufukbayram.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Unutmadan Reel Siyaset ailesi tüm reklam gelirlerini ihtiyaç sahibi ailelere bağışlamaktadır. Bu husus ile ilgili yazıyıda BURAYA tıklayarak okuyabilirisniz. Bu anlamda da desteklerinizi bekliyoruz. Derdim; ortak derdimizdir... Siyasal, ekonomik ve kültürel yönden daha pozitif, siyasete daha çok katılan TÜRKİYE... İyi forumlar...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hoş geldiniz öncelikle...
umarım daimi olursunuz... hemen sivrilmek istemem ama merakımı mazur görünüz...Acaba bu forum içindeki bu forumdamı kalacak yoksa olumsuz gördüğünüz birşeyi haberci kimliğinizle habermi yapacaksınız? kısaca fişleme olacakmı? |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() hoşgeldiniz...
ne şekilde bir paylaşımınız olacak.. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Fişlesinler lo...
Dün fişlediler noldu... Fişleyen dumura uğradı... Ha aynı niyetle geldiyseniz yine aynısı olur... yok fikir alışverişi derseniz başımızın üstünde yeriniz var... EpiVaTeS'i aldım... Bugün Bismillah... Gene Kullanıcı adım değişmez umarım... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Öncelikle merhaba değerli arkadaşlar... Sabahtan beri forumdan siteme gelenleri takip ediyorum sadece İzmir'den bir kullanıcı ip sine rastladım... Eğer imzamdaki röportajları izleseydiniz fişlemek falan gibi bir derdim olmadığını anlardınız
![]() Ek: Bu forumdan gelen bir kişi var. Ne olur beni eleştirmeden okadar video paylaştım inceleyin ![]() Derdim Ak Partili İlçe Başkanı/İl Başkanı/Belediye Başkanı/Milletvekilleri ile yaptığım röportajları sizinle paylaşmak... Önyargısız bir hayat dilerim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() abone olmak için yazıyorum bu mesajı...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Önyargı değil...
Bu... Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş bizimkiside o hesap... tepeyi görüp aşağıyı görmeyen biri olarak asıl önyargı sende hiç kusura bakma... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() sütten diliniz yanmaya siyaset yaptığınız sürece devam edecek. Dilinizin acısı rahatsız edecekse siyaset yanlış bir seçim...
Bir kere olsun bir röportajı yada konuya açtığım diğer yazıları okusaydınız zaten yoğurttan sütten bir muhabbet etmeyecektik... Bu tavrınız insanların sizin hakkınızda kaçınılmaz tavırlar oluşturmasına neden olur. Bu tavırlarda size ve/veya savunduğunuz misyona zarar verebilir... Siyasette önyargı yoktur. Olmamalıdır... Hala bu cümlelerim üzerinede konuşmuş olmuş olmak için konuşacaksanız lafım yoktur... Tanıştığımıza memnun olabilmem dileklerimle... (Yeni gelenlere misavirperverliğinizde amiyane tabirle 10 numara imiş...) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() özellikle gazeteci kesimine karşı böyleyim...
ben genel itibari diyorum... hele Ak Partili diyilim diyip gelenlerde elbet bi iş vardır... 30 mesaj sonra küfür etmeyeceğinin ne garantisi var... Üfleyerek yazmak en mantıklısı... Bu beni bağlar siteyi bağlamaz... Keyfinize bakınız... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() yok küfür tarzım değil... 29 mesaj sonra göreceksiniz zaten
![]() Ak partili değilim evet... Yalan mı söyleyeyim? Özellikle gazeteci kesmine karşı böyleyim demişsiniz. Demekki bizim camiadan sizi bana böyle davranmaya iten üzücü davranışlarla karşılaştınız. Sizde bana böyle davranmaya devam edin bende yarın forumda 'herkese karşı böyle değilim özellikle ak partililere karşı böyleyim' diyeyim... Bumudur yani? Sizin yaptığınız şey yani bir zümreye yada topluluğa karşı olan önyargı ancak anlaşmazlık, hakaret hatta kavga doğurur... Yani aslında insanları küfür etmeye itip 30. mesajda bunaltıyor ve artık yeter dedirtiyorsunuz bence... Kendisine ayrılan tüm yayın organlarında (gerek sanal gerek reel) Ak Partide siyaseten beğendiği adamları açıkça söyleyen (Zekeriya Erdim, İdris Güllüce, Mustafa Kara, Mehmet Gürhan Bilgiç) farklı partiden bir gazeteciye bile sırf gazeteci olduğu için önyargılı davranıyorsunuz... İşte sizin bu davranış tarzınız bizim gibi sola yakın yada sol düşünen insanları sizin partilerinizden uzaklaştırıyor... Hemde saydığım onca değerli insana rağmen... Umarım hala söyleyecek birşeyiniz yoktur... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|