AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 02-13-2011, 12:57   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Talking CHP'nin iktidar umudu dilek ağacına kaldı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu, Ayla Ökmen Kadın Danışma Merkezi'nin bahçesindeki dilek ağacına şans fillerini asarak, CHP'nin tek başına iktidara gelmesi dileğinde bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu, Ayla Ökmen Kadın Danışma Merkezi'ne gerçekleştirdiği ziyarette, bahçedeki dilek ağacına şans fillerini asarak, CHP'nin tek başına iktidara gelmesi dileğinde bulundu.

İzmir'e gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ile Ayla Ökmen Kadın Danışma Merkezi'ni ziyaret etti. Canalioğlu ve Başkan Tartan, bağlama çalan ozanların sazlı sözlü türküleriyle karşılaştı. Kadın Danışma Merkezi'nin bahçesindeki dilek ağacına kendisine armağan edilen şans fillerini asan Volkan Canalioğlu, dileğinin CHP'nin tek başına iktidara gelmesi olduğunu söyledi. Canalioğlu'nun bu sözleri, gazetecileri tebessüm ettirdi. Kadınların hak ettiği değere kavuşması gerektiğini vurgulayan Volkan Canalioğlu, “Böyle anlamlı bir günde burada, sizlerle birlikte olmak beni çok mutlu etti. İnsanların gerçekten ihtiyaç duyduğu, içinde olmak istediği bir ortam oluşturmuşsunuz” diye konuştu.

Bir yıl boyunca Danışma Merkezi'ndeki kadınların neler başardığını anlatan Dr. Hakan Tartan, “Semt merkezlerimize gelen kadınlar, sosyal statülerinin giderek artmasıyla birlikte kendi ayakları üzerinde duruyor, üretiyor ve kazanıyorlar. Bir yıldır hizmet veren Ayla Ökmen Kadın Danışma Merkezi'miz ise karanlık duyguların pembeye dönüştüğü bir güzellikler dünyası oldu” dedi.

KAYNAK: AKİT

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-13-2011, 13:46   #2
Kullanıcı Adı
merve
Ne günlere kaldık
Benim canım da dilek ağacına renkli bir şey bağlamak istedi şimdi pff ne yapacağım
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-13-2011, 13:51   #3
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Dilek ağaclarına kalmamış olsaydı milletvekilleri cıkıp sokak sokak direnmeyi meşru görürmüydü. Sandığa ve halka güvenenlerin yapacağıı işmidir bu.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-13-2011, 13:52   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
ah bu batıl adetler...
elektrikli testereyle kesesim geldi o ağacı...
Alt 02-13-2011, 13:55   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Baykal olsa kırmızı don asardı
Alt 02-13-2011, 13:57   #6
Kullanıcı Adı
İntifada
lan şimdi beni konuşturma ya
belki cd asardı aga
Alt 02-13-2011, 13:59   #7
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Yazmıcaktım da dayanamadım çatlardım
La arşivi assa dal değil ağaç kökü dayanamaz çöker

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)