![]() |
#1 |
![]() Hani bazı mallar bir ara çıkıp kpps sorularunu cemaat çaldı diyordu.
Ayrıca bazı mal oğulları,polisin cemaat tarafından ele geçirildiğini söylüyordu. Bu malara karşıda tvlerde söylenen söz şuydu ''böyle b,ir grubun derneği,üye olunacağı yer mi var ? Varsa bende üye olayım,kart çıkartsınlar bana'' gibisinden.Nazlı Ilıcak çok söylerdi iyi dalgaya vururdu. Ama insan mal olunca mallığını vurgulamak için 40 takla atıyor naparsın hacım ![]() KeMAL de demiş ''ergenekon terör örgütü mü var gidip üye olucam'' diye. Bu söylemi bile çalıntı ![]() Eeğer bunu diyebiliyorsa,bu keMAL bana hizbullah terör örgütnü göstersin,gidip üye olucam ![]() Polis içerisindeki cemaati de göstersin,sınava girip polis olunca bende üye olayım bakalım faaliyetler güzel mi denetleyim kendimce ![]() Madem ki basını dilinden düşürmüyor bu mallar ve keMAL,doğru haber sitesine yapılan saldırıları neden gözardı ediyor ? VCeya Dilipak'a,eski Vakit'e açılan davaları ? Diğer gazetecilere ? Kalem gibi duruyor diyor bazıları için. 'Ölede duracaklar' diyor. Onalar kalemse,bizde kalem açacağıyız yavrumm keMALim ![]() Ohh be rahatladım ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|