![]() |
#1 |
![]() Demirtaş: CHP artık Cemaat partisi oldu
![]() BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Alevilerin Erdoğan'a da CHP'ye de oy vermeyeceğini söyledi. Mersin'de konuşan BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, iktidardan hesap sorma yeri olarak sandığı gösterdi. Alevilerin ne Erdoğan'a ne de Fethullah Gülen'e oy vermeyeceğini söyleyen Demirtaş, CHP'nin cemaat partisi hâline geldiğini ileri sürdü. Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisince merkez Akdeniz ilçesindeki Tırmıl meydanında düzenlenen mitingde konuştu. Demirtaş, 30 mart yerel seçimlerinde kazandıkları belediyelerde herkese eşit bir şekilde hizmet götüreceklerini belirtti. HDP'nin Fethiye'deki parti tabelasının indirilmesini eleştiren Demirtaş, şunları söyledi: "Eğer her topladığın 100 kişiyle parti tabelası indirmek serbestse, Tayyip Erdoğan, vallahi biz 1 milyon kişi toplarız. Aman bu işlere girmeyin. Kimse bu işlere girmesin. Her yerde söylüyorum. Rakip partilerin bayraklarını asacak elemanları yoksa siz yardımcı olun. Deyin ki, 'getirin bayraklarınızı asalım. Nasıl olsa sandığa gömüyoruz sizi. Nasıl olsa perişan olacaksınız seçimde'. Aman provokasyona gelmeyin. Buna dikkat edin. Bunlardan hesap sormak için iki haftamız var. Bizler bu süreyi son derece iyi değerlendireceğiz. Adana ve Mersin'de artık sadece 1 belediyemiz değil çok sayıda belediyemiz olacak." CHP'YE CEMAAT PARTİSİ ELEŞTİRİSİ Mersin'de yaşayan Alevilerin, özgürlüklerin, Alevi inancının, Alevi yaşam tarzının yanında duran partilerine oy vereceğine inandığını dile getiren Demirtaş, "30 Mart işte bunun göstergesi olacak. Ben inanıyorum ki tek bir Alevi kardeşim, Fethullah Gülen'e oy vermeyecek, Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermeyecek. Çünkü ortada bir CHP kalmadı. Cemaat partisi oldu. Cemaat Halk Partisi. Allah onlara hayırlı uğurlu etsin." diye konuştu. Bazı kesimlerin sandığa gitmeme çağrısı yaptığına işaret eden Demirtaş, tek bir oyun bile kıymeti olduğunu vurgulayarak, vatandaşlardan sandığa gitmelerini istedi. Halkların Demokratik Partisi (HDP) Genel Başkan Yardımcısı Ertuğrul Kürkçü ise Türkiye'nin 30 Mart'ta son derece kritik bir seçim yapacağını belirterek, "Eş başkanlarım adına hepinizi Halkların Demokratik Partisi olarak, Barış ve Demokrasi Partisi'nin adaylarına oy vermeye davet ediyorum. Zaten ikimiz bir fidanın iki dalıyız" dedi. Kaynak Haber 7 17.03.2014
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() genel başkanı fethullah gülen olsun bence
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() LÜTFEN OKUYUN ARKADAŞLAR!! Arkadaşlar biz de bunlara güvendik bunların malum üniversitesine gittik (fatih üni.) ve daha bu olaylar ortaya çıkmadan gerçek yüzlerini orada görme fırsatımız oldu. Bunlar para için herşeyi yaparlar hizmet mizmet hikâye. İnanılmaz yozlaştırmışlar dinimizi ve hepsi bir şekilde yolunu bulup zengin olmuşlar. Oradaki abilere acımıştım en başta çünkü bunlar oradaki züppelerin babalarına hizmet ediyorlar ve oradaki öğrencilerin çoğu sonradan görme cemaat zenginleri. İnanılmaz görgüsüzler ve bindikleri arabalar porshe, range rover. Artık o abilere de acımıyorum çünkü bu olaylar ortaya çıkmasına rağmen hâlâ inatla çakma hocayı destekliyorlar. Kampüsün içindeki yurtta kalan arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre bunlar haftasonları okuma günleri yapıyorlar yurtta ve sadece mâlum şahsın kitapları okutuluyor oralarda. Said Nursî dahî okumak yasak. Arkadaşlarımdan biri artık bahane arıyor bir şekilde bunlara katılmamak için. Şİmdi bu okuma günlerinin yerini AK Parti'yi karalama videoları almış. Bu da bizzat o yurtta kalan arkadaşımdan aldığım bir bilgidir. Gerçekten ciddi bir beyin yıkama var. Ayrıca liseye giden bir kardeşimiz de bunların yurdunda kalıyor ve O'nun anlattıkları da çok vahim. Oyları ''ikinci partiye'' vermeleri yönünde telkinde bulunuluyor. Yani ikamet ettikleri yerde AK Parti'den sonra en yüksek oya sahip parti hangisiyse ona verin diyorlar. Gözleri dönmüş. Parti farketmiyor bunlar için. Tek dertleri AK Parti'yi devirmek. Yine bu kardeşimiz anlatıyor: Cemaat, müritlerine başka bankalardan kredi çekip bank asyaya yatırmalarını söylüyor. Kardeşimiz, kredide faiz olduğunu ve dolayısıyla haram olup olmadığını sorduğunda da abinin verdiği cevap: ''Şu anda savaş hâlindeyiz ve savaşta her şey mübahtır.'' oluyor. Bu örnekler böyle uzayıp gidiyor...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Durun ne yapıyorsunuz, bir yanlışlık olmasın?
Daha geçtiğimiz günlerde K.Kılıçtaroğlu yoldaki vatandaşlara seçim otobüsünden eli ile Bozkurt işareti yapıyordu ya? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı: