![]() |
#1 |
![]() Selamın aleykum bende ak parti genclik kollarına uye olmak ıstıyorum ama nasıl yapacagımı bılmıyorum yardım edın bana da....
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() öncelikle hoşgeldiniz aramıza ve size en yakın parti binsına giderek üye olabilirsiniz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Guzel kardesim.Burasi AK genclik kollari degil, AK Parti forum sitesi.AK genclik kollari hakkinda bir bilgim yok.Yetkili arkadaslar sana yol gosterecektir. ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
hangi ilde oturuyorsan internetten(akparti.org ya da akgenclik.org) adresini öğren git onlar seni yönlendirirler...ama daha kısa yoldan üye olmak istediğin ilçe teşkilatına da gidebilirsin..ama eğer adres bilmiyorsan ilçe teşkilatlarının adresini internetten bulmak zor oluyor kendimden biliyorum ;) gidince zaten seni süper bir şekilde karşılarlar ![]() bunlar sorunun cevabıydı forumumuza da hoşgeldin inşallah aktif ve paylaşımcı bir üye olursun ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ak_Saliha ve dildade'ye yardimlari icin tesekkur ederim..Bu sayede bende ogrenmis oldum :D :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
tutalım işin ucundan demi ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
![]() Alıntı:
![]() zaten gençlik kollarına girebilecek son yaştaymışsın...madem öyle seni de ana kademeye alırız ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ve a.s aramıza hoşgeldınız
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||