![]() |
#1 |
![]() CHP Grup Toplantısı başlamadan önce grup salonunda bulunan başörtülü kadınlar, partililer tarafından salondan çıkarıldı. CHP Grup Toplantısı'nın başlamasına kısa bir süre kala grup toplantısının yapıldığı salona 4-5 başörtülü kadın geldi. Grup salonunun arka kısmına giderek yerlerini alan ve Genel Başkan Deniz Baykal'ın konuşma yapmasını bekleyen başörtülü kadınlara, bazı partililer müdahale etti. Halk Eğitim Merkezlerinin sorunlarını siyasilere iletmek üzere Meclis'e geldiklerini söyleyen kadınlar, CHP'li gençleri ikna edemedi. Partili gençlerin, söz konusu başörtülü kadınları provokatif eylem yapmaya çalışmakla suçlayıp dışarı çıkmalarını istemesi üzerine kadınlardan birinin, "Biz eyleme gelmedik. Bizim sorunumuz türban değil. Halk Eğitim Merkezi'nden geliyoruz. Özlük haklarımızı aramaya geldik. Haklarımızı aramaya geldik." dediği görüldü. Ancak, buna rağmen partililer, başörtülü kadınların dışarı çıkarılmasında ısrarcı oldu. Partililer, kameraların çekimde olduğunu görünce, kadınların yanına giderek, onların önünde beklemeye başladılar. Bunun üzerine başörtülü kadınlar salondan ayrıldı. CİHAN
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() işte niye geldilerse zaten...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() işlerine geldikleri zaman bağırlarına basarlar gelmedikleri zaman dışarı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ülkemizde azınlık olmasına rağmen kendilerini türk halkının çoğunluğundan değerlerine sarılan insanlardan kendilerini üstün ve farklı gören zavallı birileri türk halkını koyun yerine koyup kendilerini ise çoban olarak görmektedir.. >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() iyi yapmış..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() valla benim başıma geldi..vekil adayları çay bahçesinde otururken yanımdaki arkadaşımla konuştu çiçek verdi,ben başörtülüyüm diye muhatap olmadı Allah'a şükür
![]() mehmet akif güzel demiş..ama fransızlara demiş zamanında.. bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne acırım tükürüğüme,billahi tükürsem yüzüne... bir sütçü imam çıkar ya,haydi bakalım!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() O insanlar Akparti gurubuna gitseydi o muameleyi görmezlerdi. Ama yanlış bir tercihti. Onlar Chp yi seçti. Bir anlamda kendileri istedi o muameleyi. Dİcek birşey yok ama ayıp ettiler. Chp kendince gündeme çıkmayı düşündü bu yaptıklarıyla, birilerine mesj vermeyi ama her zamanki gibi yine kendine yakışanı yaptı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|