AK Gençliğin Buluşma Noktası
Kişisel Gelişim Kişisel gelişim, kariyer, çocuk eğitimi, başarı merdiveni.

Stil
Seçenekler

Alt 07-09-2007, 16:20   #1
Kullanıcı Adı
DoLunAY.kadim
Standart KORKUNÇ TARLA;BİLİNÇALTI
KORKUNÇ TARLA;BİLİNÇALTI

----Bu sabah yinemi içinde sebebini bilmediğin bir sıkıntı var? Öyleyse bilinçaltında birikmiş olumsuzlukları temizleme zamanıdır.
Bilinç, bilinçaltına direktifler verir. Bilinçaltı yalnızca emirleri alıp bunları mantıki kıyaslamayla yargılayarak yerine getirdiği için gönüllü hizmetkâr adını alır. Verdiğiniz her emir, oluşturduğunuz her önerme, benimsediğiniz her inanç bilinçaltına kaydolur. Bilinçaltı günümüzün en iyi bilgisayarlarından daha gelişmiş bir bellek sistemine sahiptir. Beynimiz muhteşem bir alet olmasına rağmen çok ilginçtir ki bilinçaltımız, başarı veya başarısızlığın şekline, türüne veya büyüklüğüne bakmaksızın, sadece sonuçlar karşısında senin tutumuna bağlı olarak kayıt yapar. Başarısız olduğunda, başarısızlığı kabul edersen bilinçaltına başarısızlık kaydı yapılır. Aynı şekilde yine başarısız olduğun halde, sonucu başarı diye nitelendirirsen, aynı bilinçaltı, aynı sonuç için başarı kaydı yapar. Başarısız olduğunuz an başarılı olduğunuzu his edin ve unutmayın ki; başarısızlık başarıya giden yoldur. Birkaç yanlış notaya basmadan saz çalmasını öğrenemezsin. Şu bir gerçek ki, yasalarımızı kendimiz koyarız, sınırlarımızı biz belirleriz, zayıf noktalarımızı yine biz oluştururuz.
Terliyken su içmenin hastalık getireceğini bilen ve ona bilinçli bir şekilde inanan kişi mutlaka hasta olur. Ben bugüne dek ne kadarda terli olsam da, hasta olmayacağımı bildiğim için soğuksu içmede tereddüt etmedim ve hiç hasta olmadım. İnsanlar gereksiz sınırlamaları koyarak kendilerini hipnotize ederler. Bilinçaltına yalnızca siz emir verebilirsiniz. Başka birilerinin sizinle ilgili düşünceleri, kararlarınızı etkilediğini düşünebilirsiniz, ancak bu etki yalnızca siz kabul ettiğiniz için oluşmaktadır. İnancınızı değiştirin ki hayatınız değişsin. Düşüncelerinizi yalnızca siz seçiyorsunuz ve bu düşünceler hayatınızı biçimlendiriyor. Kendimizi neyle ve nasıl tanımlarsak öyle olmaya meylederiz. Düşündüğümüz şey yavaş yavaş bilinçaltında kalıplaşır ve gerçek bir deneyimle kendini gösterir.
----bilinçaltı hayal ile gerçek arasındaki farkı ayırt edemez. Olumlu düşünen kişiyle, olumsuz düşünen kişi arasında huzur farkı vardır… Öyleyse niçin olumsuzlukları olumlu hale çevirmeyelim. Sözlerime hep zikrettiğim bir sözle son veriyorum “düşündüğünüz, inandığınız, güvenle beklediğiniz ve gerçekleşeceğini kalbinizin derinliklerinde his ettiğiniz her şey mutlaka gerçekleşecektir…”

ORD.Prof. Dr._DoLunAY_
(hedefe varmak dileği ile)

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-17-2007, 15:59   #2
Kullanıcı Adı
HUZUR
ALLAH RAZI OLSUN BİZLERİN KİŞİLİĞİMİZİ GELİŞTİRMENİN TEK YOLU...**KİŞİSEL GELİŞİM**
SELAM VE DUA İLE...
HUZUR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-19-2007, 11:36   #3
Kullanıcı Adı
KaPiL
ALLAH RAZI OLSUN ABİ
KaPiL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2007, 06:03   #4
Kullanıcı Adı
sEbA
Öyleyse niçin olumsuzlukları olumlu hale çevirmeyelim. Sözlerime hep zikrettiğim bir sözle son veriyorum “düşündüğünüz, inandığınız, güvenle beklediğiniz ve gerçekleşeceğini kalbinizin derinliklerinde his ettiğiniz her şey mutlaka gerçekleşecektir…”
sEbA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)