![]() |
#1 |
![]() Köyümüzde bi nine var,
Oğlum diyor ; -Allah Tayyip evladımızdan razı olsun.! -Evlatlarım iş güç sahibi oldu, ev araba aldı... -Bunları yaptı diye mi kapatıyorlar partimizi ? diye soruyor.! -Yok dedim nine dertleri başka ! -Biz osmanlının yitik evlatlarıyız bu ülkede.Osmanlının yitik evlatlarının artık devlette etkin olması rahatlarını bozdu. -Bundan dolayı kıyamet koparıyorlar vatanımda. -Kapatırlarsa Allahın izni ile istikamet bellidir dedim. -Allahtan gayrı kimseden korkumuz yok.! -Allah takdir eder mi bilemeyiz ama Millet takdir ediyor onları.! -Millet takdir ettikten sonra Rabbim de takdir eder ve bir çıkar yol gösterir İnşallah büyüklerimize.! ........ Görelim mevla neyler neylerse güzel eyler.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Nasıl duygusallaştım,teyzemiz nasılda kavramış gerçekleri..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() EĞER AK PARTİ KAPATILIRSA BEN İNADINA PAK PARTİ KOYARDIM....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ninem de logosunu soruyo logo ne olsun!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() O kadar benimsediğim anlamlı bir isim ve logoydu ki ,aklıma bundan sonra hiç bir altalnatif gelmiyor.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() arkadaşlar yeni isim koyarken anlam çok önemli hadi AKı aynen devamda Pye ne anlamverecez onun düşünmek lazım...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bende çok benimsedim
![]() Gerçi isim için değil ülkemiz için savaşıyoruz ama yine de kapatıldığını düşünmek bile istemiyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() O ninemin o güzel ellerinden öpmek varr... :-*
Ak parti gider PAK parti gelir inşallah..... :-* Yeterki BAŞBAKANIMIZA yasak gelmesinn... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() İnşallah kardeşim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() hocam ama yaraya tuz basıyorsunuz.. daha parti kapatılmadan ne yeni logosu.. :'(
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|