![]() |
#1 |
![]() sizce türk milli takımı yarı finalde karşılaşacağı güçlü rakibi karşısında galibiyete ulaşabilecek mi?
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bence hayır.
Çünkü ALMANYA bizden iki gömlek daha güçlüüü ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() hırvatistan maçında da aynı şeyleri söylemiştin! Türkiye yi bu kadar küçük görme gücümüzün farkına var derim ben Bence Yine Yeneceğiz 8) |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bugüne kadar hiç favori gösterilmedik ama söke söke aldık...
bizde bu inanç,bu mücadele ruhu,bu dualar olduğu müddetçe her engeli aşarız evvelallah.... |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
ardanın dediği gibi İNANIN ARTIK!!! |
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Oyuncu olsa yenecez de oyuncu yok
![]() Nihat'ın durumu da ciddiymiş galiba ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Hırvatlarda bizden güçlü diyorlardı ama,futbol bu hiç belli olmaz..Gönlümüz geçmesinden yana..Hayırlısı olsun..Geçemezsek bile adımızı fazlasıyla en güzel şekilde duyurduk bence.. :-* gönlüm geçmesinden yana olduğunu için evet seçeneğini işaretliyorum..
|
|
![]() |
#8 |
![]() Oynadıgımız futbola baksam yenemeyiz derdim ama bugune kadar görünen o ki bizim ne yapacağımız belli olmuyor ve yenecegımıze ınanırsak o gunde İnsallah Almanların gol atmasını beklemeden final biletini alıcaz
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() oynayamadan kapatmasa bari : ![]() ayrıca mehmetin cezası kalktı demi..kart cezalısıydı bu maç olacak yanii |
||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() tuncay arda volkan da yok :'( :'( ama iyi bir haber marco geliyor cezası bitti servetinde durumu belirsiz g.zan'ın da dizinde esneme varmış :'( başka da kimse kalmadı zaten ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|