![]() |
#1 |
![]() ŞARKICI DEMET AKALIN'DAN HADDİ AŞAN SÖZLER
Demet Akalın'dan millete hakaret - Demet Akalın'ın konserinde seyirciyi coşturmak için söylediği sözler, "2. Aysun Kayacı vak'ası mı?" dedirtti. İlk şarkısının ardından seyircilerden beklediği ilgiyi göremeyen şarkıcı, "Ne oldu soğuktan ağzınız diliniz tutulmuş olabilir de bari tepo falan alkış birşeyler yapın. Abi Diyarbakır'dan mı geldiniz hepiniz? Dağdan mı geldiniz? Nerden geldiniz anlamadım yani... Moron moron bakıyorsunuz abi... İnsan bir tempo bir alkış bir şey yapar yani. Çok ruhsuz başladınız" dedi. İşte Akalın'ın büyük tepki çeken hareketi... Görüntüler: DHA Akalın'ın bu sözleri, Aysun Kayacı'nın yaklaşık 2 ay önce bir programında söylediği "Ben vergi veriyorum niye vergisini vermeyen, çok özür dilerim herkes üstüme gelecek ama kalıp olarak söylüyorum, 'dağdaki çoban'la benim oyum eşit mesela. Niye?" şeklindeki sözleri akla getirdi. Kayacı'nın bu sözleri her kesimden sert tepki çekmiş ve bunun üzerine Kayacı, sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyleyerek yardım istemişti. 19.Mayıs.2008 16:45:41
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() şöhret ve para bunları çok şımartmış kendilerini iyi ce büyük görmeye başladırlar
bir isteğim olacak arkadaşlar lütfen bu bayağı kadınların ve böyle tavır sergileyenlerin kasetlerini cd lerini almayalım |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Aptallık parayla değilki.. ;)
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() - boşgeç !!! zavallı işte...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() İnsanlar kalkmış konserine gelmiş, dağdan mı geldiniz diyor!Geri zekalı! >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() HElal beee yürü kim tutar seni..Seni buralara getiren eşşekoğlueşşekler utansın ne diyelim...
sen olmasan bu camia ayakta duramaz sana ihtiyacı var sanat camiasının |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Seviyesiz > ![]() ![]() Konserine gelen insanlara nasıl böyle şeyler söyler yahu?? Ayrıca bir insanın Diyarbakırdan gelmesi moron olduğu anlamına mı geliyor > ![]() ![]() Ne diyor bu saf ya!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Postu deldirmekten zihni bulanmış herhalde..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() konserine gelen insanlara acıyorum.böyle salakça karşılaştırmalar yapan bi geri zekalının konserinde ne işiniz var be
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() sen kimsin ya kendini birilerinden üstün tutarsın .. asıl sen bizim gözümüzde aşağılıksın . . .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|