AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 05-20-2008, 09:02   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Baykal'dan kaybedenlere mesaj
Anketlerde sürekli gerileyen CHP, umudunu seçmen yerine “taraftar”a bağladı. Deniz Baykal, Süper Lig’e yükselemeyen Diyarbakırspor, Boluspor ve Sakaryaspor’a “üzülmeyin” mesajı gönderdi.

CHP, sandıktan bir türlü çıkartamadığı iktidarı stadyumlardan çıkartacak! Siyasi anketlerde belirgin bir biçimde gerileyen CHP’nin Genel Başkanı Deniz Baykal, maç kaybeden takımlara kutlama mesajı gönderdi.

“SİZLERİ 2009’DA SÜPER LİG’E BEKLİYORUZ”
CHP İletişim Koordinatörlüğü tarafından yayınlanan mesajında Baykal, Süper Lige yükselme maçlarında elenen Diyarbakırspor, Boluspor ve Sakaryaspor’a “Sizi 2009’da bekliyoruz” çağrısında bulundu. Sakaryaspor Kulübü Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı ile Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren’e Birinci Lig’de başarılar dileyen Genel Başkan Deniz Baykal, mesajında şu değerlendirmelerde bulundu:

“Bu sezon Birinci Lig’de kendilerinden beklenen başarıyı gösteren ama yükselme maçlarında elenerek Süper Ligin kapısından dönen Diyarbakırspor, Boluspor ve Sakaryaspor’u 2009’da Süper Lig’e bekliyoruz. Birinci Lig’de elde ettikleri deneyimle Süper Lig mücadelesine yeniden başlayacak olan bu kulüplerimizin, bulundukları lige de büyük heyecan katacakları ve geçen yıldan daha başarılı olacakları inancıyla Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Sayın Adnan Öktüren’in şahsında Diyarbakırspor, Sakaryaspor Kulübü Başkanı Sayın Recep Hacıeyüpoğlu’nun şahsında Sakaryaspor ve Boluspor Kulübü Başkanı sayın Necip Çarıkçı’nın şahsında Boluspor futbol takımına, futbolcularına, teknik kadrosuna, yaz kış demeden takımlarını özveriyle destekleyen taraftarlarına, kulüp yöneticilerine ve Diyarbakırspor, Sakaryaspor, Boluspor camiasına başarılar diler, saygılar sevgiler sunarım.”

AMİGOLUĞU DA BAŞLAYACAK MI?
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın bu tutumu, yerel seçimler yaklaşırken futbol takımlarının bulunduğu şehirlerdeki vatandaşlara şirin görünme çabası olarak değerlendirildi. Seçim başarısı umuduyla futbol ile ilgili görünmeye çalışan CHP Lideri Baykal’ın, olayı daha da abartıp, mahallî seçimler öncesinde CHP’nin güçlü olduğunu düşündüğü illerdeki takımlar adına amigoluğa başlayıp başlamayacağı ise merak ediliyor.

(Murat Unay – habervaktim.com)

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-20-2008, 14:38   #2
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
mehmet güldürdün beni :D
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-20-2008, 14:42   #3
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
Hehehehe :D
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-20-2008, 14:47   #4
Kullanıcı Adı
Kemalist59
Ben 3 gündür teyzemlerdeydim.Bu sabah dedemlere dönmeden önce kahvaltıyı hazırlarken teyzem kanalları hazırlayıp bakıyordum.Bu olayı HalkTV de gördüm güldüm gerçekten adam artık siyaseti bırakıp futbola geçmiş...
Baykal'a federasyon başkanlığı yakışır...
CHP de belki birini bulur...İyi birini(pek sanmıyorum)..
Kemalist59 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-20-2008, 14:50   #5
Kullanıcı Adı
politikaci
KENDİSİNİ HER SEÇİMDE TESELLİ EDE EDE BU KONUDA USTA OLMUŞ BİR ŞAHSİYET ŞİMDİ KENDİ GİBİLERİNİ ÜSTÜN TECRÜBESİYLE TESELLİ EDİYOR :D
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-20-2008, 15:10   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Yakında at yarışlarına el atar :D
Alt 05-20-2008, 16:19   #7
Kullanıcı Adı
Nagihan
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Yakında at yarışlarına el atar :D
:D :D :D Onda da geride kalan atları teselli eder :D
Nagihan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)