![]() |
#1 |
![]() ![]() Küçük bir çocuk gibi davranmıştım gittiğinde Biliyorum Ama senin de bilmediğin birşey vardı sevgilim Ben o zamanlar zaten çocuk ruhluydum... Hani olur ya Herkesin kendisini sevmek zorunda olduğunu zanneder çocuklar... Benim onlardan bir farkım yoktu Bilmiyordum sevmeyi İnkar etmedim hiçbir zaman Şimdi bunları yazmamın bir anlamı var mı bilmiyorum Zaten uzun zaman oldu Artık ben bile hatırlamıyorum gittiğin yılı ya da mevsimi tek bildiğim çabuk gelmişti ayrılık saati... Daha hazırlanamamıştım Oysa ki sen gözlerimin içine bakarak söylüyordun gerçeği Ben gözlerimi kaçırıyordum Hani gözlerinde kendimi görememek var ya İşte buna dayanamıyordum... Sen göstermiştin hazan mevsiminin çabuk geleceğini Kabullenmek istememiştim... Şimdi mi? Bilmiyorum bir daha aydınlatır mısın kalbimi Dedim ya Artık ben bile hatırlamıyorum Gittiğin yılı ya da mevsimi Tek bildiğim çabuk gelmişti ayrılık saati... Önce afalladım Biraz şiirlerimde aradım teselliyi Saatimi kurmamıştım ya hani Vakit geldiğinde uyanmam çok zor oldu Nereden bilebilirdim ki herkesin benim gibi sevemeyeceğini... Acele etmiştim gelmek için sana Belki bir liman aramıştım sığınmak için Belki de aşkı tatmak istemiştim. Bilinmezliğinde kalbinin sevgilim Bilmiyorum... Zaten... Artık ben bile hatırlamıyorum Gittiğin yılı ya da mevsimi Tek bildiğim; Çabuk gelmişti ayrılık saati...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|