![]() |
#1 |
![]() Yıldızlara baktırdım fallarda çıkmıyorsun
Seni görmem imkansız imkansız rüyalarım olmasa Pencereden bakmıyor yollara çıkmıyorsun Seni görmem imkansız imkansız rüyalarım olmasa Yalvarırım mektup yaz beş dakika ayırda Su serp yanan bağrıma sağlığını duyurda Yaban gülü gibisin dağda kırda bayırda Seni görmem imkansız imkansız rüyalarım olmasa Seviyor,özlüyorum seni can pahasına Bir fırsat ver ne olursun beni bir daha sına Bu aşkı söyleyemem senden bir başkasına Seni sormam imkansız imkansız rüyalarım olmasa Yalvarırım mektup yaz beş dakika ayırda Su serp yanan bağrıma sağlığını duyurda Yaban gülü gibisin dağda,kırda,bayırda Seni görmem imkansız imkansız rüyalarım olmasa.. piyasadaki yavan şiirlere nazaran.. :'(
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() biri yazana kadar güncelleme :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bu şiir 3 kıtalı bikerem bi kıta tekrarlı :D :D .. güzel olmuş eline sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Türk Sanat Müziği değil mi bu yaw söz zekai tunca :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() yorum yazayımda güncellemekten kurtulun
![]() siz mi yazdınız yoksa Türk Sanat Müziği mi onu bilemem güzel şiirmiş siz yazdıysanız şayet yüreğinize sağlık |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Cemal Safi'ye ait bu şiiri bende çok severim ayrıca türk sanat müziği olarakta beğenerek dinlediğim bir eser.
Paylaşım için teşekkür ediyoruz +1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() güzel :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zekai tunca mı hahaha
Onu bilemem de Zeki Müren Harika Söylüyor bunu yaww.. Çohhoşş diye ekledim teşekkür ederim ilginize ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|