![]() |
#1 |
![]() Selamun Aleyküm cemaat-i müslümin... Bende akparti gençliğine bir kolaylık daha.....
![]() Word Dosyaları excel dosyaları müzikler resimler... bunun gibi küçük ve orta boyutlu dosyalarınızı taşımak için illaki bi flash belleğe para vermenize gerek yok.... ![]() gigabank.de/en/gigabank/index.php bu adrese gidip sisteme giriş yapıp yazılımı indirin (download software)... sonra sayfanın üstünde yer alan "open account" dan bir hesap açıyoruz.... yazılımı indirdikten sonra kuruyoruz bilgisayarımıza... Masaüstünde çıkan "gigabank" simgesine tıklayıp sisteme burdan açtığımız hesapla giriş yapıyoruz.... hepsi bu!!!! Artık 1 GİGABYTE bir online flash belleğimiz var! Gelelim nasıl kullanacağımıza..... artık bilgisayarımızda bulunan herhangi bi belgenin klasörün üzerine sağ tıkladığımzda "gigabank" in oraya yerleştiğini görürüz.... belgeyi online flash belleğimize almak için ise: sözkonusu belgenin üzerine sağ tıklayınca "gigabank" dan "+ archive" e tıkladığımızda belge online flash belleğimize yerleşmeye başlıyo.... yukarıda verdiğim siteden giriş yaparak belleğimizin içine klasörler oluşturma imkanımız bile var... Kısacası çok kullanışlı bir hizmet.... görür görmez paylaşmak istedim.... anlatım tamamen benim... not: anlaşılmayan bi yer olursa özelden sorabilirsiniz... emeğe saygı... emeğe artı..... ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bu ne ise yariyo gurban 8)
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Eee.. ben 50 tane hesap alsam 50 gb hafızam mı oalcak. 8) :P
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#8 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() burya bi katkıda benden olsun herhangi bir yere yeni hesap açmanıza gerek yok bir hotmail adresiniz varsa zaten 5gb lik flash bellek'iniz var buyrun burdan http://skydrive.live.com/
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |