![]() |
#1 |
![]() (Uzun bir dönem -yerel- Zigana Tv'de ve Karadeniz Gazetesi'nde muhabirlik, programcılık yapmış biridir. Ahmet Külekçi "61"'in anlamnı sorarken, bize düşünmek kalıyor..)
![]() AHMET KÜLEKÇİ [email protected] 61 Ne Anlama Gelir? Haydi hayırlısı.. Büyük umutlarla yeni sezona merhaba dedik.. Hedefimiz şampiyonluk.. Yılların özlemini bitirmek istiyoruz.. Takım baştan aşağı değişti,yeni flaş transferler takıma güç kattı.. Taraftarın heyecanı üçe-dörde katlandı.. Buraya kadar herşey çok güzel.. Ama hepimizin bildiği bir gerçeğide es geçemeyiz.. He ne kadar birileri inatla seslendirmek istemesede.....! Transfer edilen futbolcuların teknik analizini yapacak değilim.. Benim derdim öze dönüş diyenlerin nereye döndüğüne yönelik.. Ve bize vazgeçilmez değer olarak öğretilen 61 forması nerde diye soruyorum.. Hani kendi gençlerimize daha çok şans verecektik.. Hani 61'in ne anlama geldiğini çocuklarımıza gösterecektik.. Valla ortadaki tabloya baktığımızda ne özdesi var ne sözdesi.. Ben göremiyorum,göreniniz var mı? Neleri feda edip kaybettiğimize yönelik gerçekleri herkes gizlemenin peşinde.. Sin külahım görünmeyelim.. Aman ben konuşmamayım, ben yazmamayım diyenlerin mantığını anlamak mümkün değil.. Daha düne kadar siz değilmiydiniz 61 formasının büyüklüğü 61 olmaktan geçer diyen.. Yaşamın her alanında olduğu gibi ne yazık ki sporda da üç maymunu oynamak moda oldu.. Nabza göre şerbet.. Ortam neyi gerektiyorsa yorumlar oraya doğru.. Trabzonspor'u sevmek ile Trabzonsporlu olmak arasındaki ince çizgide ödenmesi gereken bedel ödenmeli.. Duruşlar bozulmamalı,ilkeler unutulmamalı.. Sonra ah-vah çekmek işe yaramıyor.. [i]03 Temmuz 2008 Perşembe ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Günümüzde bu ne kadar mümkün öze dönmek altyapı tabiiki çok önemli ama siz koskoca ts yi Trabzondan kuramassınız eğer bunu yaparsanız kaybedersiniz. Elbette Ts nin altyapısı çok kuveetli olmalı elbette altyapıdan gelen oyunculara ağırlık verilmeli ama bu da bir anda olan bir şey değil..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|