![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar bu konu hakkında ankete katılmanızı ve çok değerli yorumlarınızlarını yazmanızı özellikle rica ediyorum.teşekkür ederim
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ilk bakışta jest gibi geliyor bana ama ahmet necdet sezer'in pek hayırlı iş yapacağını da düşünmüyorum açıkçası. bakalım inşallah iyi olur
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() jest değil rest ...
Jest yapacak olsa HSYK ve YÖK e yangından mal kaçırıyomuş gibi atama yapmazdı.. Hoş kim takar onun jestini , restini artık... Kendini VETO etmek üzere.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() başbakaımız sinirlerine hakim oldu ve jest yaptı dedi son anda bi gerginlik çıkmasın diye
borsa malum sezara kalırsa ortalığı toz duman edip sonra gidecek ne kriz çıkarırsam kar diyor!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() 28 şubatta birileri vurgun yaptı,2001 krizlerinde yine birileri vurgun yaptı...
krizler olmasa Türk milletinin birikimlerini emeğini nasıl alabilirler ki? Haram zehir zıkkım olsun tüyü bitmemiş yetimin hakkına girenlere.. Başbakanımız sırtında yumurta küfesi taşıyan biri gibi aman bişey olmasın milletin kazanımlarına diye uğraşıyor.. Ama bunların hiç birşey umrunda değil... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bu önemli bir tespit. gerçekten de hiç aklıma gelmedi. anayasa fırlatma hadisesine benzetmeye çalıştı sanırım. aslında bu zaviyeden bakmak gerekir olaya. çünkü sezer'den olumlu bir hamle beklemek komik olur
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ben o kadar kötümser olmayacagım...
o yüzden jest yaptı diyorum... ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |