![]() |
#1 |
![]() TSK adına Kandıra F Tipi Cezaevine yapılan ziyaret basında da geniş şekilde yer buldu.
![]() Vakit "Askerden çete ziyareti" manşetini kullanırken, Taraf ise şok ziyareti "Ergenekon'a vefa" şeklinde verdi. Günün en ilginç manşetini ise "Haki çorap ve yeşil soğan mı götürdü?" sorusuyla Birgün attı. Ancak bu haber bugün Birgün'ün web sitesinde yayımlanmadı. Bu ziyareti eleştiren gazetelerin manşet ve sürmanşetleri şöyle; Vakit: Askerden Çete Ziyareti Taraf: Ergenekon'a Vefa Birgün: Haki Çorap Ve Yeşil Soğan Mı Götürdü? Zaman: Tutuklu Paşalara Sürpriz Ziyaret Yargıya Müdahale Tartışması Başlattı Star: 'Saygıyla' Müdahale Yeni Şafak: 'İyi Paşalar'a Üç Yıldızlı Ziyaret Bugün: Tuhaf Ziyaret Yeni Asya: Uygur ve Tolon'a TSK'dan Tuhaf Ziyaret Türkiye: Genelkurmay'dan Cezaevine Ziyaret Milli Gazete: Şaşırtan Ziyaret Sabah: Kandıra Ziyareti Destekçi gazetelerin manşetleriyse şunlar; Hürriyet: Bir Ziyaret Beş Mesaj Milliyet: Kandıra'da Üç Yıldızlı Ziyaretçi Tercüman: Genelkurmay'dan Mesaj Dolu Ziyaret Cumhuriyet: 'TSK adına' Ziyaret Posta: İlker Paşa Farkı Takvim: Ergenekon Ziyareti Akşam: Başbuğ Destekli Kandıra Ziyareti Radikal: F Tipi Muhtıra Referans: TSK'dan Ergenekon Tutuklusu Paşalara Resmi Ziyaret Vatan: İlker Paşa Doğru Mu Yaptı, Yanlış Mı? habervaktim
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Utanıyorum tsk nın hizmetine girmekten.
2 ay sonra ben bunu kaldıramam cephaneliği uçururum :D |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() delil yapmazlar şaka dedik :
![]() ![]() --- Biliyorum ama istiyorsan imzalama :D Bunun gönüllüsü mü kalmış ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() İlker Paşa korkutuyor. Hayırlısı..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
bizimde yüregimize su serpiyor ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |