AK Parti Gençlik Kolları Ak Parti Gençlik Kolları - AK Parti Teşkilatlarında İl ve İlçelerdeki genç siyasetçiler. Ayrıca İl İl Türkiye bölümlerimizde de her ilin gençlik kollarını bulabilirsiniz. |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() hadi eskişehir hep beraber buraya durmak yok yola devam....herkese selamun aleyküm
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() aleyküm selam kardeş inşallah bende yarın üye olucam eskişehir gençlik kollarına
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Aleykümselam.. Ben de yarın ya da en kısa zamanda üye olacağım ve çalışmalara başlayacağım
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() kardeş nasıl üye oldun kimseyle tanıştınmı nasıl toplancaz bende pazartesi olcam hayırlısya
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() arkadaşları toplanalım artık nasıl yapabilirz fikirlerinizi bekliyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() slm burada bulunan butun dava arkadaslarım allahın selamı ve bereketi üzerinize olsun
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ben 18 yaşıma tam girmediğim için üye değilim ama pasif siyasette çok iyi durumdayım. Kendim Eskişehir'deki Ak parti icraatlarını kağıda yazıp çoğalttım ve çevremdekilere Ak partiye oy vermesi yönünde istekte bulunuyorum.Ben her hafta 1 siyasi kitap bitiren birisiyim. Kendimi övmek için değil siyasete ne kadar meraklı olduğum için bunu yazdım. Mayısta üye olacağım ve görev almak istiyorum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() arkadaşlar sizler teşkilattan arkadaşlar mısınız? yoksa sadece net üzerinden birbirinizi mi bulmaya çalıştınız seçim arifesinde tam anlayamadım,cvplarsanız sevinirm
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Teşkilatlarda olan arkadaşlarımız da var olmayan arkadaşlarımızda var.
Yaklaşık iki yıldır Türkiye ve Dünyanın çeşitli yerlerinden ak gençlerin buluştuğu bir platform burası... Aramıza tekrar hoş geldiniz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|