![]() |
#1 |
![]() Türkiye'nin mihenk taşlarının en önemlisi olan ÇANAKKALE için neden alaksız ve ilgisiz siyaset izleniliyor?En az diyarbekir,izmir,tunceli v.b illerimizden önemli olan ÇANAKKALE chp zihniyetine neden teslim edilmiş?Ak partimizin tepesindekiler ÇANAKKALE propagandalarını neden gözle görünür elle tutulur bir şekilde yapamıyor?Mart seçimlerine çok kısa bir süre kala Genel başkandan;ÇANAKKALE'Yİ mutlaka almalıyız diye bir beyanat duymadım.Özetle Ak parti için Türkiyenin en öneli illerinden biri olan ÇANAKKALEMİZİ ALMALIYIZ.Çünki avrupanın yolu çanakkale'den geçiyor.Evet arkadaşlar bu kopukluğu sizde görüyormusunuz ÇANAKKALE için güdülen siyaseti
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() arkadaşlar bu konuya herkesin görüşlerini bekliyorum,ben işin içinden çıkamadım pek ama ciddi görüşler lütfen!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() çanakkale geçilmez!sözünden korktukları için olmazsın:D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() Türkiye'nin mihenk taşlarının en önemlisi olan ÇANAKKALE için neden alaksız ve ilgisiz siyaset izleniliyor?En az diyarbekir,izmir,tunceli v.b illerimizden önemli olan ÇANAKKALE chp zihniyetine neden teslim edilmiş?Ak partimizin tepesindekiler ÇANAKKALE propagandalarını neden gözle görünür elle tutulur bir şekilde yapamıyor?Mart seçimlerine çok kısa bir süre kala Genel başkandan;ÇANAKKALE'Yİ mutlaka almalıyız diye bir beyanat duymadım.Özetle Ak parti için Türkiyenin en öneli illerinden biri olan ÇANAKKALEMİZİ ALMALIYIZ.Çünki avrupanın yolu çanakkale'den geçiyor.Evet arkadaşlar bu kopukluğu sizde görüyormusunuz ÇANAKKALE için güdülen siyaseti ![]() ![]() ![]() ![]() cunku biz ibret alan bir millet degılız cunku bız tarıhımızı merak etmiyoruz cunku bız ne yazık ki farkında olmadan sünger cektık gecmişe.......uyanmak uyandırmak elmde dıye düsündüm ve bunun için çalışıyorum cabalıyorum...arastırmalı ve arastırmalıyız arkadasım biz bişiler yapmalıyız!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
?? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() mecazi bir görüş oldu ama anladım demek istediğin.Yalnız gerçekten bu ilimizde güdülen siyasette bir kopukluk olduğu an ve beyan ortada...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Çanakkale elden gidiyor ak gençlik haberiniz yok mu sizin?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|