AK Parti Gençlik Kolları Ak Parti Gençlik Kolları - AK Parti Teşkilatlarında İl ve İlçelerdeki genç siyasetçiler. Ayrıca İl İl Türkiye bölümlerimizde de her ilin gençlik kollarını bulabilirsiniz. |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() bilen varsa söyleyin lütfen yaş sınırlaması varmı??
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Aynı yaştayız.Ama bence şimdilik ertele.İlk başta eğitim,sonra siyasete gir.Benim içimde bu konuda büyük arzu var,ama buna engel olmak zorundayım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ama ben üye olmak istiyorum yni en azından akpartide üyelğim olsun AKP li olduğum belli osun
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() nasıl oldun gençlik kollarına
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bildiğim kadarıyla yaş 18 olmadan üye olamıyorsunuz....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ARKADAŞLAŞLAR KENDİ İLCEMDE VEYA İLİMDE NASIL AKP'YE ÜYE OLABİLİRİM?TEŞEKÜRLER
Konu harıs tarafından (06-05-2009 Saat 16:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Değerli arkadaşlar siyasi partilere üye olmak için öncelikle 18 yaşını doldurmak zorundasınız.Bundan sonra Partimizin ikamet ettiğiniz ilçe teşkilatına giderek üye olabilirsiniz.AK Partimizin tüzüğüne göre aynı zamanda üye olduğunuz ilçenin gençlik kollarınada üyelik yapabilirsiniz..İlk kural çekinmeden,korkmadan dim dik durarak harekette geçmektir
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Arkadaşlar benim üye olmama için 7 senem var.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Üyelikle iş bitse iyi... ?!!..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() slm arkadaşlar gençlik kollarının lise bölümü yokmu elzığda büyük bir istekle katılmak istiyorum ülkü ocakları var oluyor tgb si var oluyorda ak gençlik kolları neden olmuyor yaş mutlaka 18 mi olmalı yani
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|