AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular AK Parti Haberleri, AK Parti Duyuruları, AK faaliyetler ile ilgili tüm haberleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 11-29-2008, 17:37   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Question Şenol Güneş'e AK Parti'den teklif
Özak, yakın arkadaşı, ünlü futbol adamı Şenol Güneş'e Trabzon için teklif götürdü. Ancak Güneş'in halen FC Seul takımı ile sözleşmesi olduğu için bu teklife sıcak bakmadığı ortaya çıktı.
Özak Güneş'i ikna etmeye çalıştı ancak "Siyasete bulaşmak istemiyorum" diyen Güneş'in, öneriyi reddettiği öğrenildi. takvim

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-29-2008, 19:32   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Hayırlısıysa neden olmasın.?
Alt 11-29-2008, 19:54   #3
Kullanıcı Adı
akgençlk
Şenol Güneş dürüst, inançlı adamdır.. Neden olmasın. Bir partiye girerse zaten o da muhakkak akparti olur.
akgençlk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2008, 15:10   #4
Kullanıcı Adı
Baris
Futbol adamının siyasetle ne işi var. Oldu olucak berber sedat abi, bakkal hüseyin amca aday olsun eminim daha faydalı olurlar..
Baris isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2008, 15:15   #5
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Bu söylentiyi ben de duydum ve Şenol Güneş'i az çok tanıdığım için hiç ihtimal vermedim, bundan sonra da ihtimal vermiyorum. AK Parti'li olabilir ama siyasete girmez.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-19-2008, 17:44   #6
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Şenol Güneş AK Parti'ye ne yanıt verdi?
AK Parti Trabzon’da sürpriz bir isme, Güney Kore’de antrenörlük yapan Şenol Güneş’e adaylık teklif etti. Güneş, “Bir göreve layık görülmek güzel ama hazır olmak da gerek” diyerek teklifi reddettiğini açıkladı.
Mart ayındaki yerel seçimler öncesinde partiler, belediye başkanlığı için en güçlü adayları seçme telaşında. AK Parti Trabzon’da sürpriz bir isme adaylık teklif etti. futbolseverlerin yakından tanıdığı, eski milli takım teknik direktörü Şenol Güneş’e. Güneş kabul etmedi, çünkü kendisini bu görev için hazır görmediğini açıkladı.
Güney Kore’de Seul futbol takımını çalıştıran teknik direktör Şenol Güneş, tatil için Trabzon’a geldi. Geldiği gibi de siyasi teklifle karşılaştı. Güneş, “Buraya gelmeden önce de çok arayanlar oldu. Bugün geldim, yarın da döneceğim. Şehirde de aynı şey söyleniyor. O sevgi güzel bir şey. Bir göreve layık görülmek ve o göreve istenmek gurur verici bir olay. Ama hazır olmak ve planlamak lazım. Çünkü ben hayatımda her şeyi planladım” dedi.
Güneş AK Parti’den gelen Belediye Başkanı adaylığı önerisine hayır dediğini söyleyerek, “Bunu düşünenlere teşekkür ediyorum. Şehirdeki bu sevgiye cevap vermek isterim ama cevabı şu an görev alarak düşünmüyorum ama şu anda Trabzon Belediye Başkanlığı veya bir başka kentin belediye başkanlığı için kendimi hazır hissetmiyorum” dedi.
Güneş önceki yıllarda da CHP’den teklif aldığını açıkladı: “Düşünüldüğümü biliyorum. Söylendiğini biliyorum. Bana ulaştı ama yalnız bu olmadı. Dönemini hatırlamıyorum ama 7-8 sene önce halk partisinden de geldi.”
Alt 12-19-2008, 17:55   #7
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Doğru ise bu zırvalık, inşallah kabul etmez Şenol Güneş.. Futbol transferinden farkı kalmadı yahu! Siyaset bu siyaset!...
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-21-2008, 05:33   #8
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Yahu hiç mi strateji yok bu insanlarda, Şenol Güneş bu teklifi kesinlikle kabul etmez diye ta ne zaman söyledik burda, hala gitmişler Şenol Güneş'e teklif götürmüşler. Şimdi kamuoyunun gündemine düştük. Şenol Güneş, AK Parti'nin teklifini reddetti diye. NTV'nin bir alt yazı bandı var zaten Allah muhafaza oraya bir düştün mü yuvarlanır durursun...
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-21-2008, 13:25   #9
Kullanıcı Adı
Gökmen
Ben ak parti,nin ilkesine böyle birşeyin sığacağına inanmıyorum sn: Başbakanımız,da böyle birşeyi kabul etmez diye düşünüyorum ak parti gösterişten çok siyaset ile iyi bir geçmişi olan insanlar ile ilgilenir. Kişileri konumu değil ilimleri,bilgileri ve temiz geçmişi ile değerlendirir..
Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-21-2008, 13:50   #10
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Özelikle ismi geçen bu önemli şahsiyetlerin,hakan şükür,şenol güneş'in kişilikleri ve Türk halkının gönüllerde ki yerlerini bilmeyeniz yoktur.Ak parti çatısı altında görmek açıkçası beni mutlu eder.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)