![]() |
#1 |
![]() Göklerde ve yerde nice ayetler vardır ki,onlar bunlardan yüz çevirerek üzerlerinde(düşünmeden)geçer giderler.(Yusuf,105)"
![]() Her suret Seni göstermeye bahanedir. Her ayinede görünen Senden nişanedir ![]() Her zerre 'Bir'liğini açıkça seslendirmektedir. Her varlık kudretini ayan beyan dillendirmektedir. Öyle şiddetli görünüyorsun ki, ışığın gözü kamaşıp Seni perdelemektedir. ![]() Öyle ZAHİRSİN ki,kimse gözünü Senden ayıramadığı için Seni fark edememektedir. Sen kudret ve rahmet eserlerini görünür kılmasan, aklımın ayağı dolaşır. Sen güzel isimlerini aşikar etmesen,ruhum karanlıkta kalır. ![]() Görünenler Senin görünmek dilemenle görünür;görünenlerin sırrını aç bana. Görünenler Senin göstermenle görünür;eşyanın hakikatını göster bana. ![]() Senden başkası tanık olmaya değmiyor.;zuhuruna tanık olanlardan eyle beni. Seni anlatan kelimeler hiç bitmiyor;ayetlerine şahit yaz beni. Gözlerim Seni görmeye yetmiyor;kalbimde görünür eyle KENDİNİ... SENAİ DEMİRCİ Ve gökten mübarek (bereket ve rahmet yüklü) su indirdik; böylece onunla bahçeler ve biçilecek taneler bitirdik."
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|