![]() |
#1 |
![]() Merhaba Arkadaşlar,
bu forumu tesadüfen buldum. İlk önce kisa kendimi tanitiyim. Ben doğma büyüme almanyada yaşıyorum. Üniversite öğrencisiğim. Hiç Türkce okuluna gidemedim, yazımda hatam varsa, lütfen kusura bakmayın. Arkadaslar, Türkiyede ne oluyor! TRT1, TRT6, Kanal 24, Milliyet Gazetesi, nereye baksam Ahmet Kaya'ya özür dileme programları ve belgeselleri, Sivan Perveri cağırıyorlar TRT 6. Türkiyiye ne oldu pkk ülkesimi oldu? Sırf Ahmet Kaya değil, sivan perver'de pkk konserlerine gitti, pkk'ya Para kazandırdı! Neden gizliyorlar Ahmet Kaya ve Sivan Perver pkk desteklecisi olduklarını? Neden bütün medya bunların reklamını yapıyor? Ergenekoncular hemen hapise giriyor, pkk Terrorist Millet Vekilleri Türk milletinin vergi paralarını yiyiyor, pkk propagandaı yapıyor, hiç birsey olmuyor! Orası Türkiyemi? Nasıl bir devlet? Siz bana anlatırmısınız, ben anlıyamıyorum! Ayriyeten anlamadığım bir şey daha var. Biliyormuydunuz, Türkiyede kürtlerde en çok konuşulan dil kurmanci, kuzey irakta "kürdistan" denen eyalette yasaklandı! Aynen! Geçen sene yasaklandı. Ne medyada, ne de okullarda okutuluyor. Sebebi de kuzey irak gazetelerine göre, Barzani kendisi söylemiş bunu, aynı dili konusmassalar, bir millet olamazlarmış! Bu sebeble kurmanci şivesini kuzey irakta yasakladılar. İnanamıyorsanız, kendiniz okuyun: http://www.aktuelbakis.com/Kurdistan/6785.html http://www.haberaktuel.com/news_detail.php?id=111494 Kuzey irak yönetimi kurmançiye "arşiv dili" diyor. Ayriyeten kurmanci konusan kürtler kuzey irakta dıslanıyorlar. Medyaya geeçen sene acık mektup yazdılar, kurmançi dilinle "kermanci" deyip dalga geçiyorlarmış. Ker demek "eşek" demek, yani "Kermançi" diyip "Eşek dili" diye dalga geçiyorlarmış! Bunu kuzey iraktaki gazeteler yazıyor. Biz ne yapıyoruz? Paris kürt milliyetciliyi yapan institutu Türkiyeye davet ediyoruz, ve kuzey irakta yasaklanan dili destekliyoruz! Ayriyeten Türkiyedeki kürtcülük yapan kişilerinde hiç de sesi çıkmıyor kuzey iraktaki yasaktan. Musa Anterin biografisini, yani hayat kitabını okudum, diyorki, biz kendimize hiç kürt demiyorduk. İlk defa kürt ne olduğunu öğrenci senelerinde Istanbulda fransız missioner okullarında öğrenmiş! kürt, yani belli bölgeden gelen öğrencileri hep davet ediyorlarmış oraya. Ve kürt milliyetcilğini ilk orda görmüs. Kendisi ondan sonra başlamış aşırı ve ırkcı kürt milliyetciliyi yapmaya ve ayriyeten militan birisiydi. Eskiden yabancılar, fransız missionerler, Türkiyeyi bölmek için, kürt milliyetciliyi yaratmaya çalışıyordu, inanılmaz gibi degil, bugün Türkiye kürt milliyetciliğini kendisi yapıyor, yayınlıyor ve sunuyor. Buna kısa bir örnek. Açtım televizyonu, Kanal 24 zannediyorum. Ikıtane kürt milliyetciliyi yapan ve ayriyeten düpedüz pkk propagandası yapan kısı oturuyor bir tarafta, öteki taraftada iki Türk. Birisi bir yazar, biride emekli subay. Adam diyorki, kürtler Türklerden önce Türk coğrafyalarında yaşıryordu. Isadan 5000 sene evveli Türkiye topraklarında yaşıyorlarmış güya. Hayret doğrusu. Almanyada kürt tarihciliyi yapan çok ödül alan bir bilim adamı var, ismi Dr. Ferdinand Hennebichler. Hennebichler diyorki, byzanz kürtlere müslümanlar diye son döneminde büyük katliamlar yapmış kürtlere (kürt kelimesinin manası diyor, dağ halki demekmiş, her dağda yaşıyan halk, kürt deniyordu diyor, muthiethnic ve multikültürel'di onlar diyor, aynı halk deyillerdi). Bütün kürtleri yok etmiş. Simdiki Türk topraklarinda hiç kürt birakmamışlar ve dağ halkları, kurtulabilmek için kuzey iraka ve irana kaçmış. Zaten onlarin asıl geldikleri toprakları irandaki taurus dağlarımış. Türkler (Selçuklular) dogu Türkiye topraklarını işgal ettikleri zaman, orda hiç kürt diye birşey yokmus. Osmanlı geldiyi zamanda kürtler yokmuş. kürtlerin çoğu osmanlının son döneminde Türk bölgelerine yerleşmişler. Problem şu. Orda iki kürt milliyetcileri a'dan z'ye kadar çarpık tarih anlatıyorlar, Türkiye topraklşarının asıl sahıbı olarak kendilerini gösteriyorlar, ayriyeten Türkleri çeşitli halk, kürtleride bir halk olarak anlatıyorlar, orda iki Türk oturuyor, moderatorlanda 3 Türk, sesleri kesik, hiç karşılık vermiyorlar, bitek dinliyorlar! Affedersiniz, düpedüz salak gibi! Pes yani dedim, bukarıda olmaz. Bu olay bir kaç ay evveldi. Aradan keçdi 2-3 ay, simdide pkk destekliyicileri ve pkk yandaşlari Türk devlet kanallarına davet ediliyor, pkk şarkıcılarına reklam yapılıyor, Ahmet Kaya gibi pkk destekcilerine özür dileniyor, bir Türk milletinin bakanıda içinde? Insan cıldırsınmı, cıldırmasınmı? Bu nasil Türkiye?! Arada sirada milliyet ve başka gazetelere bakıyorum, okuyucuların yorumlarını okuyorum, DTP ve pkk destekleyicilere kimse karşısına, kimse bunun neden önüne geçmiyor, nerde bu devlet diyorlar. Haketen nerde bu devlet, youtubu hemen kapatan nerde savcılar? Neden bunlara göz yumuluyor? Neden görmemezlikten geliniyor! Türkiye adına bakan olarak pkk'lı Ahmet Kayadan özür dileniyor! Nasıl oluyor bu inanamıyorum! Arkadaşlar, siz Türkiyede yaşıyorsunuz. Ne oldu Türkiyeye son altı ayda. Siz ne diyorsunuz bu konuda. Selamlar, Kaan
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kaan kardeşim öncelikle aramıza hoşgeldin.Derdin dermanı olabilmek için aynı dertten dertlenmek gerekir..!Türkiye'de devrim niteliğinde işler gerçekleştiriliyor,hamdolsun.Almanyada bulunman,Türkiye'den ne kadar bi haber olduğunu,hüsnü niyet tahlilinde bulunarak yorumlayamayacam.Lakin güzel kardeşime samimi ve dürüst izlenimlerimi sunmak isterim.Endişelenme!Türkiye Osamanlının bıraktığı yerden,AK parti'nin lideri Erdoğan bayrağı devir aldı..!7yıldır devr aldığı bu bayrağı hakkaniyet duyguları içerisinde taşımaktadır.Tek düşüncesi vatan ve milletine hizmet etmeyi öncelik sayan Başbakanımız;bu bağlamda Türkiye'yi özelikle Avrupada söz sahibi,etkiliği olan bir ülke haline getirmiştir.Bunun yanında ülkemizde mükemel işler yapılmaktadır.Senin sorduklarına cevap vemek istiyorum;Kürtçe Kanal ve Kürt Sanatçılarını sormuşsun..!TRT6 Türkiye için bir millat oldu,yıllardır Kürt sorunu adı altınfa halkımızın arasına nifak tohumları ekmeye çalışanlar,sus,pus,olmuş,adetta kudurmaktadırlar..!Sorun olmaktan başka bir işi gücü olmayan bu çıkar çevreleri,Ak partinin sorun çözme politikları karşısında dilsiz şeytana dönmüştür.Türkiye'de kökenleri yüzünden yıllardır hor görülen,dışlanan,farklı görülen kardeşlerimizin istekleri yerine getirilerek hoşnut edilmişlerdir.Kimse ırk,köken yüzünden dışlanmamalıydı..! Velhasıl Türkiye kesintisiz bir ve beraber kardeşlik bağları ile büyümekte,gelişmektedir.Sorunlar bir bir çözülüyor.Ak parti,sorun çözmeye gelmiştir,problem olmaya değil..!Kadim sevgiler
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Özel kanallar da aynı, bakın bugünkü milliyet gazetesinde, 11.1.2009: “Ahmet’in mezarını getiremem, o burada canlı olmak isterdi”: http://www.milliyet.com.tr/Pazar/Hab...azar&b=&ver=04 Bu kadını kanal, kanal, gazete, gazete gezindiriyorlar. Ahmet Kayayı temize çikarmaya çalışıyorlar ve masum ve suçsuz gibi gösteriyorlar. Ahmet Kaya Apoyu özlemiş: http://www.akistanbul.com/haber.php?haber_id=4415928 Bu Terrorist desteklecisini, vatan hainini nasıl böyle reklam yapabilirler? Tamam diyelim TRT kanallarını pkk destekleyicileri elle geçirdi, ama nerdeyse bütün medya, TV'den tutun Gazetelere kadar, pkk şarkıcıların reklamını yapıyorlar! pkk Şarkıci olduğunu gizliyorlar! Milliyet Gazetesini okurken dedim, gözlerim'mi acaba görmüyor, nerde pkk kelimesi ya da "Apoyu özledim" sorusu interview'da/sorularda? http://www.milliyet.com.tr/Pazar/Hab...azar&b=&ver=04 İşte aynen böyle, nereye bakarsam, acındırmaya çalişiyorlar. Linç ediniyormus nerdeyse pkk şarkıcısı Ahmet Kaya. Bi de hiç anlamadığım bir sey varsa, hiç utanmadan, hiç korkmadan pkk sempatızeleri ve destekleyiciler ortaya çıkıyır! Almanyada pkk Örgüt üyeleri tutuklanıyor, Türkiyede tam tersi, adamlar ortada geziniyor, milletin vergi parasını yiyip Kürdistan eyaleti/devleti istiyoruz, pkk'lılar terrorist değil, kardeşlerimiz diyorlar, ellerini, kollaranı sallıya, sallıya etrafta dollaşıyorlar! Bakın Almanyaya: http://www.hr-online.de/website/rubr...ument_36133572 Şindi gel almanyaya de ki, pkk Terroristleri tutukla diye. Sen birşey yapmıyorsun'ki Almanlar neden bundan sonra uğraşsın artik bunlarla? Bizim Türk savcıları ne yapıyor Türkiyede? Türkiyede hiç mi adam yok, buların önüne geçmek için? Şimdi mehmetçik ve ailereri ne desin? Ne diye o kadar Asker şehit oldu, sonunda pkk Terrorist destekleyicileri bizim başımıza gelmeleri için'mi! Neye hazırlık yapılıyor? pkk terroristbaşını acaba meclisemi cıkarmak istiyorlar bunlar? pkk'ya bariş hazırlığımı yapıyorlar? Yenildimi koca Türk milleti pkk'ya? Ne zaman oldu bu iş? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zaten bizim halimiz ortada. Eurovisionda yine rumlara ve ermenilere 12 puan veririz, 0 Puan geri alırız. Sonrada birileride sokağa çikar, "Türkiyeli" vatandaşımiz ermeniyiz diye bağırıp sloganlar attar.
Alman/Fransiz TV kanalı ARTE'da ermenistanı gösterdi. Orda azınlık olarak kuzey iraktan zamanında kürt aşiretlerinden kaçmış yezidler (pkk'da onlardan çok bulunuyor), şeytana tapan derler, ermenistana kaçmış ve sığınmış. Karadağ savaşında bu yezidler azeri topraklarındaki kürt aşiretlerine feci şekilde katliam yapmışlar, düpedüz sırf kürtlerin üzerine girişmişler. Hiç Türkiyeyi bilmiyen, Türklerle hiç alakası olmayan, kuzey iraktan ta ermenistana göç eden o yezidler bugün ermeni öğretmenlerin göz altında pkk okul eyitimi alıyorlar! Alman TV'de gördüm, gözlerime inanamadım! Bu nasıl cesaret? Şeytanın kendisini ararsın, al sana şeytan! Geçen sene gösterdi o dokumentationu. Ve o yezid pkk'lılar ermenistandan çıkıp kuzey irak bölgesine gidiyorlar, Türkiyeye karşı savaşmak için! Ufacik çocuklar okulda pkk şarkıları ve pkk propagandası ve Türkiye düşmanlığı öğreniyor, başkan apo diye şarkı söylüyorlar! Şimdi hiç kimse gelip demesin'ki bunu bizim MIT ya da hükümet bilmiyor. Kimseye yutturumazlar. Sen git, ermenistani ziyaret et. Sen git azeri kardeşlerimizi unut kenara at! Sen git, bütün ermeni teroristlerin akkıttığı kanı unut. Şimdi ben ne yapabilirim? Ne Türk yazarı var, ne Türk medyası. Herkez kör olup sanki görmemezlikten geliyorlar. Bide alkış edenler'de var. Dün Türküm diye ortaya çikan, bugünde ermenistan ziyaretini alkışlıyor. Bizim onlara ihtiyacımızmı var? Ne günlere kaldık! Konu Khaan tarafından (01-11-2009 Saat 18:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Önyargısız hareket edip düşündüğüne inanıyorum.Özelikle şunu deklare etmek isterim ki;haberi asla kartel medyasında,daha doğrusu Türkiye üzerinde emmeleri olan çıkar çevrelerinden edinme..!Haberi gerçek kaynağında aldığın zaman gerçeklere daha yakın olursun.İsmini zikir ettiğin gazete ve medya organı Türkiye'ye PKK'dan daha fazla zarar verdiğine yemin edebilirim..!Öncelikle bunu bilmeni isterim.Her ailede yanlış düşünüp hatta yapabilen bireyler olduğu gibi,Kürt meselesinde Kandırılmış,ve çeşitli sloganlar ezberletilen insanların sayısı fazla..!Ama bunlar her geçen gün topluma kazandırılıyor,insan kaybetmek,Dünya Kaybetmekle eşdeğerdir..!Senin bahsettiğin konular tamamıyla ülkeyi bölmek isteyen şahısların,kirli emmeleri.Tiyatronun kirli bir sahnesi..Bu yüzden değindiğin cinsten birsürü sorun sözkonusu,lakin unutmayalım ki bunlar tamamıyla,iyyiyi kötüleştirmeye yönelik,ve fevri durumlar..!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Bilmiyorum türkiyede youtube video sitesi daha halen kilitlimi. Ama isterseniz ahmet kayanın ve sivan perverin pkk klıblerini yeniden arar, buraya linkini koyabilirim! DTP Parti şefi Ahmet Türkün anneside yezid! Yezidlerin dini külübesi mi artik nedir, oraya ziyarete gitti. Yezidlerin geldiyi öz topraklar kuzey irak. Musa Anter'de yezid! Kaç tane müslüman var acaba pkk teror örgütünde ve ayriyeten kaç kürt! Pek bulamassınız! Neden bu yezid ve pkk yandaşları, terör örgütü destekliyiceri türk devlet kanalına çikiyor ve reklamı yapılıyor! Türkiyede hiç mi doğru dürüst kürt yok? Bula bula bunları mı bulmuşlar? Biz türkiyede pkk terör yandaşları içinmi kanal kuruyoruz, yoksam kürt vatandaşları içinmi? Neden bunlara hizmet ediliyor. Öbür tarafta'da her gün haince pkk teröristlerden masum insanlar ve mehmetcik katlediyor! Ne diye asker savaşiyor? Ne diye okadar asker öldü, biz gelip pkk kanalı kurmamiz için'mi?! sivan perver sırf şarkı teklifi değil, programm sunucu teklifi'de edildi TRT 6'da. Nasil bi iş bu? Konu Khaan tarafından (01-11-2009 Saat 19:48 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|