![]() |
#1 |
![]() Sanane lan benim eşimin başından
AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan'ı Hürriyet'in 'Türbanlı eşler' haberi çileden çıkardı. 'Memlekette başka sorun yok mu' diyen Öztaylan'ın eleştirisi çok sert oldu Milletvekilleri Balıkesir ile ilgili görüşlerini ve yapacağı çalışmaları anlatırken, AK Parti'li Cemal Öztaylan, Hürriyet Gazetesi'nin geçtiğimiz günlerde milletvekili eşlerinin türban takıp takmadığı konusundaki değerlendirmesini eleştirdi. Öztaylan, cumhurbaşkanlığı seçimine değindiği konuşmasında, "Maalesef bazı kişiler, bazı mihraklar, memleketin önemli sorunları ile uğraşmıyor. Efendim Balıkesir Milletvekilleri'nin hangisinin karısının başı açık? Sana ne lan. İşiniz mi yok? Benim karımın başı açık mı, kapalı mı? Sana ne lan açıksa. Sana ne lan kapalıysa. Benimkisi açık Allah'tan ben yırtmışım. Ama mesele Türkiye'de bunlar olmamalı'' dedi
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() cok guzel soylemiş.Lafı cuk dıye oturtmus sankı dıger mılletvekıllerıde tepkı gosterseydı daha guzel olcaktı ama olsun.
Bı tanesının tepkısıde yeter.Sizene lannnn eslerinden ıster turban takar ıster peruk ben olsam gıcıklık olsun dıye carsaf bıle gıydırırdım bıde meclıse sokmaya calısırdım hahahaha... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() doğru söylemiş
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bunlar bu dilden anliyor sayin vekilim agziniza saglik...;)
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() helal vekilime ne güzel cevaplamışşş
size ne lan milletin eşinden |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() cok samimi konusmus.halkın ıcınden oldugu acık sekılde ortada.=)halk gıbı konusuyor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Helal olsun.
Yeter artık Türkiye'nin tek sorunu başörtüsü oldu... Ne biçim bir adaletsizliktir bu........... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Az bile demiş ..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() çok doğru söylemiş ama sarf ettiği sözlerden dolayı eleştiri alabilir :-\
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() sayın vekilim inşallah böyle insanların hayatına girip deşifre etmeye çalışan insanlara karşı hep bu set üslubunuz korursunuz ne bu kardeşim susuyorsak görecek günlerimiz var elbet
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|