AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 01-21-2009, 13:25   #1
Kullanıcı Adı
ÜMİT-AK
Standart Oya Tunçel “Günahımızı aldılar”
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, günahımızı alıyorlar. Orada yapılan sadece birlik ve beraberliğin sağlanması yönünde bir çay programıydı” Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, günahımızı alıyorlar. Orada yapılan sadece birlik ve beraberliğin sağlanması yönünde bir çay programıydı” açıklamasında bulundu.

Son 3 gündür gündeme olan AK Parti Kadın Kolları’ndan “Filistin Gecesinde Göbek Attılar” haberine sert tepki geldi. Parti binasında haftalım olağan il yönetim kurulu toplantısında açıklama yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel “Son 3 gündür ulusal basının Kocaeli gündeminde yer almaktadır. AK Parti Kadın Kolları olarak hiç bize yakışmayan, bize hakaret sayabileceğimiz bir konuda basında yer aldık. Tamamen günahımızı aldılar. Programla ilgili olarak 2.5 ay öncesinde davetiyeler basıldı. Günü belirlendi birlik ve beraberliğimizi perçinlemek için düzenlenen bir programdı. Herhangi bir kötü amacımız veya düşüncemiz olamaz. Biliyorsunuz ki yüzlerce deprem şehidi olan bir kentiz. Burada sadece AK Parti’li kadınlar rencide olmadı.

Kocaeli’de tüm kadınlar rencide oldular. Bizlere çamur atmaya çalışılırken diğer bayanlara da bu çamur sıçradı. Hepimiz her şeyden önce anneyiz. Filistin’in Gazze kentinde ki çocuklar katlediliyor, hayatını kaybeden insanlarımızın acılarını yüreğimizde hissediyoruz. Böyle bir şeyi biz nasıl yapabiliriz. Onlar orada ağlarken Filistin’e yardım toplamak amacıyla nasıl göbek atarız. Böyle tabiride kullanmak istemezdim. Burada masumane yapılan bir çay davetidir. Burada bir kaçtana genç kızımız kalkarak oynamışlardır. Bunda ne var. Biz 2-3 kadın bir araya gelerek okuma yapsak dua okusak AK Parti’li kadınlar evlerde toplanıyor dua yapıyorlar diyorlar. İrtica getiriliyor deniliyor.

Masumane çay yapsak kabahatliyiz. Bu çirkin bir iftiradır. Genel merkezimiz tarafından gereken adımlar atılmıştır. Ayrıca birkaç siyasi partili bayanlar gazetelere açıklama yapıyorlar. Kınıyoruz diyorlar, biz olsaydık onlar bu duruma düşseydi mümkün değil arkadaşlarımız böyle bir şey yapmazlar derdik. Burada AK Parti’li olmanın farkı ortaya çıkıyor. Bayan arkadaşlarımızın bir haksızlığa uğradığını düşünürdüm. Ben o gün orada değildim. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte Gebze İlçesinde seçim çalışmalarına katıldım. Orada olan arkadaşlarımızla yapılan istişareler neticesinde basın açıklamasına karar verildi. Filistin için yardım topluyoruz Genel Merkez Kadın Kolları tarafından banka hesap numaralarına para yatırılabilir. Hepsi budur. Bizleri çok üzdüler, bunu hak etmedik. Güzel çalışmalar yapılıyor. Yapanları önce Allah’a sonra Yargıya havale edeceğiz. 3 günde 3 kilo verdim sıkıntıdan. Meyve veren ağacı taşlamaya çalışıyorlar” dedi.

Sevim Balaban “Bizleri şevkimiz kırılması aksine daha da şevklendik. Kesinlikle yıkılmadık ayaktayız. Seçim arifesindeyiz. Alanlara indik bundan sonra daha fazla koşacağız. Yolumuza devam ediyor. Çay programının Filistin ile ilgili bir durumu söz konusu değildir” açıklamasında bulundu.

ÜMİT-AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)