![]() |
#1 |
![]() ![]() Erdoğan: "Üst geçide karşı çıktılar, boğaz köprüsüne karşı çıktılar, marmaraya'a karşı çıktılar. Bunların tek görevi var, Karşı çıkmak. Onlar ne derse desinler biz görevimize devam ediyoruz. Bu hareket sizin hareketinizdir. Kıtaları, ülkeleri, şehirleri birbirine bağlıyoruz. dünyanın merkzine Eskişehir'i bağlıyoruz. Eskişehir artık doğu ile batı arasında buluşma nokası oluyor. Şimdi Eskişehir farklı bir kent haline geliyor. Hayırlı olsun. Geçerken gördüm: Buyursunlar gelsinler diye birşey gördüm. Gelmesinler mi diyecektin? Böyle bir yetkin mi var? 250 Kilometre hızla geliyoruz. Bizim farkımız bu. Hemde gönülleri fethede fethede geliyoruz. Ve nediyoruz? İşimiz hizmet, gücümüz millet .Bu bugüne kadar böyle geldi. Yola çıkarken gündüz gece bu hizmete devam edeceğiz dedik. Biz yapılarımızla konuşuyoruz. Türkiye'ye 6 buçuk yıl gibi bir sürede kazandırdıklarımızı konuşuyoruz. BAYKAL'LA BAHÇELİ'YE FIKRALI CEVAP Baykal bugünlerde çok gergin. Çok sıkıntılı. Buraya gelirse siz ona fıkra anlatın. Eskişehirli Nasreddin Hoca'nın fıkralarından anlatın. Diyor ki: AK Parti yüzde 52'nin altında oy alırsa başarısız olur. Nasreddin Hoca birgün soktakta yüzüğünü arıyor. Biri soruyor yüzüğünü nerde kaybettin? Evde kaybettim ama orası karanlık onun için burada arıyorum diyor. Sayın Baykal da başarıyı, başarısızlığı AK Parti'nin kapısının önünde arıyor. Bir söz var ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca. Baykal da yüzde 34 yüzde 47 yüzde 52 başarılı değiş diyor niye çünkü onun değil... Sayın Baykal şaka gibi adamsın, mizah gibi adamsın. Sen CHP'nin başında olduğu sürece siyasetin fıkraya ihtiyacı yok. Bahçeli bir saltanat muhabettidir tutturmuş gidiyor. Bahçeli barajın altında kaldı istifa etti sonra tekrar geri döndü. Çok talep oldu dedi. Ona da fıkra anlatın. Nasreddin Hoca eşeğinden düşmüş ben zaten inecektim demiş. Bunun da durumu bu." 4. EKONOMİK PAKET Ekonomik krize karşı aldığımız yeni önlemleri de Eskişehir'den açıklamak istiyorum. Bu pakette hedefimiz iç talebi arttırmak kredi akışını sağlamak ve maaliyetini düşürmek. -Eximbank'ın sermayesini 500 milyon daha arttırıyoruz. -KOBİ'lere 75 milyon TL ek kredi. -Konutta KDV 3 ay süreyle yüzde 8'e indirelecek. -Otomotivde ÖTV'ye 3 ay indirim yapılacak. -Beyaz eşyada ÖTV 3 ay süreyle indirilecek. -Kaynak Kullanımı Destek Fonu 5 puan azalacak. -Tarım ürünleri konusunda 575 trilyonluk destek verilecek. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Onlara ne cevaplar verildi de anlamadılar. Anlamak istemediler.
Bundan önceki seçimler onlara en büyük cevaptı. Çekileceğiz dediler ve sözlerini yediler. Artık peygamber olsalar inanmam. Keşke gerçekten çekilselerdi de tükürdüklerini yalamasalardı ! Bıraksınlar tabanımız bırakmadı yalanlarını. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |