![]() |
#1 |
![]() SELAMUN ALEYKUM BEN ADANADAN ESAT FORUMA YENI KATILDIM GERCEKTEN COK GUZEL HAZIRLANMIS EMEK VERENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.....AK GENCLERDEN RICAM VERECEGIM LINKTE ADANA BUYUKSEHIR BELEDIYESI ANKETI VAR BU ANKETTE MEHMET ALI BILICIYE DESTEK VERIR SENIZ SEVINIRIM SITE MHP AGIRLIKLI BIR SITE BILINDIGI GIBI AYTAC DURAK AKP DEN MHP YE GECMISTI...HERKESE SIMDIDEN TESEKKURLER......
http://www.karaisali.net/index.php
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() KARDEŞ BU ANKETLER HEP ADNALILAR YANILTIYOR YALAN ANKET BUNLAR NEDEN SE HEP KENDİ SİTELERİNDE YAPILIYOR BU TÜR ANKETLER GERCEK ANKETE AZ KALDI ALAHIN İZNİYLE O GÜN GÖRECEGİZ AK PARTİ BİRİNCİ CIKACAK
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() :cool:
![]() ![]() HASAN |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() dönek aytaç durakk her seçimde parti değiştiriyo kendisine barınacak liman mhp buldu insallah kazanamazzz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() işlem tmm
![]() yaff bu anketler aslında boşş mitinglerde görünüyo zaten herşey ortada ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ADANA DA AKP KAYBETMESİ İÇİN HER TÜRLÜ YALAN DEDİKODU YAPILIYOR ŞİMDİDE BİZİM BÖLGEDE AK P DOGANKENT SORUMLUSU DEMİŞ DERLER MİLET BENİM İÇİN AK P VERİYORMUŞ .DOGANKENT BELDEDİNDE GENEL SECİMLERDE %85 VERMİŞİTİ .MİLETİ AKP SOGUTMAK İÇİNM BÖYLE BİR SÖYLENTİ CIKARTIYORLAR .
YALANDI SÖYLENENLER İŞALLAH. Konu yaşaraltınyüzük tarafından (03-19-2009 Saat 00:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Aytaç durağın yaptığı yolsuzluk,halk otobüslerine seçim reklamı,devletin suyunu doldurup ruhsatsız dolum yaptırması vs.vs..kirli çamaşırları bir bir dökülüyor inş..AKP alır Adanadan |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() insallah tek temennimiz...