![]() |
#1 |
![]() İspanya La Liga'da Villarreal takımında top koşturan Nihat Kahveci, 6 ay süren sakatlığının ardından forma girmenin zor olduğunu ifade etti! A Milli futbolcu, kendine güveninin gelmesi için çok maça ihtiyacı olduğunu söylerken, yine de oynamadığı için yakınmadığını söyledi..
Nihat, ''Forma girmem zor oluyor. Üst düzeye çıkıp, kendime tam güvenimin geri gelmesi için daha çok maça ihtiyacım var'' dedi. La Liga'da ilk iki haftada sadece Valencia maçında 15 dakika sahada kalan ve Milli Takım maçlarında oynayan Nihat, Villarreal'e geri döndükten sonra, ''Fırsatımı bekliyorum ve sıra bana geldiğinde bunu iyi değerlendirmek için antrenmanlarıma ve çalışmalarıma sıkı bir şekilde devam ediyorum. Benim için öncelik takımın kazanması ve üst sıralarda olması. Benim oynayıp oynamamam bundan sonra geliyor. Oynamadığım için yakınacak değilim'' değerlendirmesinde bulundu. Villarreal, La Liga'nın 3. haftasında pazar günü deplasmanda Mallorca ilekarşılaşacak. ajansspor
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Nihat umarım en yakın zamanda eski günlerine döner,onun güzel futbolunu gollerini özledik..
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|