![]() |
#1 |
![]() >>komik bir
>>ANI; >> >> >>***Arkadaşlık teklif ettiğim bayan.. >>nihayet teklifimi kabul etmiş.taksim'de buluşmak üzere randevulaştık.. >> >> >>gelgelelim,yaz günü..kavunu inciri fazla kaçırmışım..üzerinize >>afiyet,malum ! >> >>deniz otobüsüne kendimi zor attım ! yol boyu tuvaletten çıkamadım !.. >> >>taksim'e çıktım,baktım daha gelmemiş.bu arada barsaklar kanalizasyon şebekesi >> >>gibi..tam etrafta tuvalete benzer bi yer aranıyodum ki hanım çıkageldi.. >> >>bu arada biraz kaçırdım ! >> >>istiklal'de gezelim dedi,peki dedim,biraz daha kaçırdım..gezerken biraz daa,biraz >> >>daa derken altım enikonu doldu. >> >>bi mağazanın önünden geçerken ''ya buraya kadar gelmişken bi pantolon aliim kendime'' diye içeri daldım.bedenime göre bi pantolon >>istedim.tezgahtar denememi önerdi ama denermiyim hiç..''lütfen >>paketleyin'' diyip aceleyle paket bankosundan paketi alıp çıktım.. >> >>hatuna ''çok acıktım ben''dedim,ilk cafeye girdik..''sen otur,ben şu pantolonu deniim'' diyerek acilen tuvalete koştum.hemen pantolla donu çıkarıp havalandırma penceresinden attım..barsakları da iyice boşalttım.. >> >> >>oh be!rahatlamıştım.poşeti açtım,aaa o da ne? bu bi kazak!!eyvah poku yedik ! >> >>son ümitle pencereye saldırdım, elimle arandım,attıklarım yok !! >> >>eyvah ki eyvah!..yandık,rezil olcam manitaya..dakkalar geçiyo çıkamam dışarı! >> >>bu ara millet kapıda kuyruk tutmuş.homurdanmalar, küfürler,bağrış,çağrış.. >> >> >>ben çıkamıyorum,kapıyı tekmeliyorlar.. >> >>cafe sahibi polisi aramış,tuvalette eroin içiyolar diye! >> >>polis geldi,kapıyı itfayeci baltasıyla kırıp beni zorla dışarı >>çıkardılar!!! >> >>son hamle, kazakla önümü kapatabildim,ama kıçım açıkta >>kalmıştı! alıntıdır
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() amin düşürmesi valla
![]() ![]() |
|
![]() |