![]() |
#1 |
![]() Deprem yardımları bakın nerede çıktı!
![]() Bu görüntüler bit pazarından değil! İşte Van'a gitmesi gereken eşyaların akıbeti... Avcılar Belediyesi, Van'daki depremzedeler için kampanya yaparak eşya topladı. Avcılar halkı da yardım için seferber oldu, imkânlarını zorladı. Kolileri, çuvalları doldurdu, içine yüreklerini de koyup Avcılar Belediyesi'ne teslim etti. Yardımların Van'a gitmesi gerekiyordu. Ama olmadı. Küçükçekmece Gölü'nün kenarındaki bu hangara konuldu. Sahipsiz kalan mallar iddiaya göre talan edildi. İşe yarayan eşyalar yağmalandı, talan günlerce sürdü. Kıyafetlerin bazıları kullanılmıştı. Ancak bazılarının daha ambalajı bile açılmamıştı. Hangarda kocaman yürekli miniklerin hediyeleri de vardı. Van'da hava soğuktu. Bir paltonun önemi çok büyüktü. Ama maalesef bir depremzedeyi sarmalayıp ısıtamadı. Avcılar'da oturanlar battaniye bile koymuştu. Onların da akibeti aynı oldu. Yardım malzemeleri hangarda çürümeye terk edildi. Önüne de kimse görmesin diye kamyonlar konuldu. Kaynak Mynet 10.11.2011
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() chp kendine yakışanı yapıyor yine...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ne kadar samimiyetsizlermiş meğer...
Milletten yardım toplarken belediyemiz yardım gönderiyor diye reklam yapanlar utanın halinizden. Allah ıslah etsin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İğreniyorum bu belediyenin sınırları içerisinde olmaktan.
Bu adam (Mustafa Değirmenci) gidici inşaAllah.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Biraz gayretle bunların gitmesini ümit etmekteyiz: ) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
12 haziran genel seçimlerinde Avcılar'da; Akparti %42.56 Chp % 40,11 (Bununla karıştırmışım. Ama olsun, büyük ilerleme inşaAllah. Hele ki Avcılar için..: ) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Genel seçimde Avcılar'da CHP ile aramızdaki farkı kapatıp öne geçmişiz. Önümüzdeki yerel seçimde Avcılar Belediyesi'ni kazanma ihtimalimiz epey yüksek. O halde, durmak yok çalışmaya devam. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |