AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.



 
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 05-15-2013, 02:57   #1
Kullanıcı Adı
zülcenaheyn
Thumbs down Neler oluyor?
Reyhanlı'da cumhuriyet tarihinin en büyük facialarından birisi yaşandı. Bundan dolayı da hükûmet Suriye politikasının altında mı kalıyor soruları doğmaya başladı. Neler oluyor?

PKK ülkemizden çekilirken, 30 yıllık iç savaş biterken ve aylardır insanlar terörden dolayı ölmezken şimdi bu Suriye'den dolayı mı insanlarımız ölecek?

Suriye'deki insanlar, bebekler ölüyor, Esad katliamlar yapıyor diyoruz fakat neden sadece Suriye? Madem bu kadar duyarlıyız neden Irak'ta bu katliamlar yaşanırken tepki göstermedik? Ya da ortadoğudaki diğer ülkelerde bunlar yaşanırken tepki göstermedik?

Muhalif kesimin yorumlarına pek itimat etmem fakat Suriye politikaları konusunda hak vermeye başladım. Başbakan'ın Suriye çıkışları beni rahatsız etmeye başladı. Yani Amerikan talimatı olabilir mi? Bu konuda şüphelenmeye başladım ve başbakandan soğumaya başladım diyebilirim.

Âkil insanlara gelirsek. Onlar da Anadolu'yu baştan aşağıya geziyor fakat amaçlarının ne olduğunu bile bilmiyorlar.

Ben hükûmetin politikalarını destekliyorum fakat son zamanlarda şüphe içinde bakar oldum olaylara.

 

zülcenaheyn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi