![]() |
#1 |
![]() Yakalanmak için geldi ama yakalamadılar(!)
![]() Ergenekon operasyonunda adı geçen Tuncay Özkan, " "Türkiye'yi bir grup gericinin eline bırakmayacağız. Biz buradayız, bir şey varsa beni de gözaltına alsınlar" dedi. Bodrum'dan İstanbul'a gelen Özkan'ı, Atatürk Havalimanı'nda yaklaşık 100 kişilik bir grup karşıladı. Özkan'a destek veren grup, ellerindeki "Hepimiz İlhan Selçuk'uz" yazılı dövizlerle "Türkiye laiktir" sloganları attı. Havaalanında bir açıklama yapan Özkan, "Türkiye'yi bir grup gericinin eline bırakmayacağız. Biz buradayız. Bir şey varsa beni de gözaltına alsınlar. Bir kaç tane gerici gazeteci ismimizi yazılarında yayınladı. Ben kimseden korkmuyorum. Türkiye için savaşacağız" dedi. Ergenekon operasyonunda adı geçen gazeteci-yazar Tuncay Özkan, Cumhuriyet gazetesi önünde yaptığı açıklamada, "Ben hiçbir yere gitmiyorum. Gözaltına alacaklarsa gelsin alsınlar, kimseden korkum yok" dedi. Anons İşe Yaramadı Tuncay Özkan'ın sahibi olduğu Kanaltürk'te, canlı yayında, "Tuncay Özkan şu anda İzmir'den uçağa bindi ve İstanbul'a geliyor. Daha sonra Cumhuriyet gazetesinin önüne gidecek. Gözaltına almak isteyenlere duyurulur" çağrısı yapılmıştı.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() gözaltılardan sonra Tuncay Özkan'la ilgili Kanaltürk, ilginç bir çağrıda bulundu.
Ümraniye'deki bir gecekonduda ele geçirilen patlayıcılara ilişkin soruşturma çerçevesinde bugün gerçekleştirilen gözaltıların, soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcılarının talimatı ve mahkeme kararlarına istinaden yapıldığı belirtildi. İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhuriyet Gazetesi imtiyaz sahibi ve yazarı İlhan Selçuk ve İstanbul Üniversitesi eski rektörü Prof.Dr. Kemal Alemdaroğlu başta olmak üzere çok sayıda ulusalcı çizgiye yakın isim sabah saatlerinde Ergenekon Soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz'ün talimatı üzerine gözaltına alındı.. Bugünün en flaş gelişmesi bu olay oldu... Gözaltına alınan isimler gündem yarattı... Gözaltılara birçok kesimden tepki gelirken Kanaltürk'ten ilginç bir çağrıda bulundu.... Kanaltürk ekranında canlı yayında, "Tuncay Özkan şu anda İzmir'den uçağa bindi ve İstanbul'a geliyor. Daha sonra Cumhuriyet gazetesinin önüne gidecek. Gözaltına almak isteyenlere duyurulur" çağrısı yapıldı. (cafesiyaset) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bu adam mitinglerden sonra başarısız olunca psikolojisi bozuldu ve hapa,eroine falan başladı sanırım.
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() şimdilerde taban yoklaması yapıyor.bizkaçkişiyiz diye..
Hatta nisan ayında da parti kuracağı söyleniyordu. :D Kursun da görsün bakalım ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bu adam da kendini bişey sanmaktan ne zaman vezgeçecek bilmiyorum..kesin bunun da parmağı vardır beni de yakalayın korkmıyorum falan diye saçmalamaya başlamış bu yüzden..toplana toplana 100 kişi ;) ;) ;) ;) ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|