![]() |
#1 |
![]() Başbakan Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabine listesinde Başbakan Yardımcısı ilan edilen AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, evinde basın açıklaması yaptı. ![]() 01 Mayıs 2009 21:54 Aziz Gül'ün haberi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabine listesinde Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı ilan edilen AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, devlet ve millet hizmetinde önemli bir görev üstlendiğini belirterek, Sayın Başbakana ve Cumhurbaşkanına başbakan yardımcılığı için uygun görüldüğü için teşekkürlerini sundu. Evinde gazeteciler ile bir araya gelen Arınç, "Sayın Başbakanımız biraz önce yeni hükümeti açıkladı. Beni de başbakan yardımcılığı için uygun görmüşler. Bu takdirlerinden dolayı sayın başbakana çok teşekkür ediyorum. Kendileri de beni kabine listesi açıklanmadan iki saat kadar önce bilgilendirmişlerdi. Hükümet açıklanırken de sayın cumhurbaşkanımız arayarak tebrik ettiler. Doğrusu ben bildiğiniz gibi Manisa’dayım. Bir bakanlık beklentimde yoktu. Böyle bir talebim de olmamıştı. Ama sayın başbakanımız uygun görmüşler. Bu devlet ve millet hizmetinde önemli bir görevdir. Meclis başkanlığından sonra başbakan yardımcısı olarak görevlendirilmek elbette onur vericidir. Bundan dolayı Sayın Başbakanımıza ve Kabine listesini onaylayan Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Allah mahcup etmesin. İnşallah bundan sonra da hizmetlerimizi devlet ve millet hizmeti olarak yürüteceğiz. Başarılı olmanız için bütün Manisalıların, dostlarımızın, arkadaşlarımızın desteğini, dualarını bekliyorum. Allah mahcup etmesin. Hayırlı olsun.”dedi. Haber7.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Dualarımız seninle ve tüm AK Kadroyla Bülent Arınç
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yakışırrrrrr....
Bülent Arınça canı gönülden üstün başarılar diliyorum. Cumhurbaşkanlğına kadar yolu var sayın arıncın. Tebrik ve başarı dileklerimle. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|