AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-25-2009, 16:20   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart TOKİ'nin Erzurum kuraları çekildi
Erzurum'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) yaptırılan 456 konutun hak sahipleri, kura çekimiyle belirlendi.


25 Mayıs 2009 12:56

Cemal Gürsel Spor Salonu'ndaki kura çekimine, Vali Yardımcısı Gürkan Polat, Erzurum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Zekeriya Deniz, TOKİ yetkilisi Hasan Hüseyin Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Deniz, tören öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, 456 konutun hak sahiplerinin noter huzurunda çekilecek kurayla belirleneceğini söyledi.
Kura çekimine 165'i engelli olmak üzere 2 bin 739 kişinin katıldığını bildiren Deniz, ''Yüzde 50 ve üzerindeki engeliler, üzerine kayıtlı tapusu olmayan ve TOKİ'den daha önce kredi kullanmayan vatandaşlar çekilişe katılabiliyor'' dedi.
Konutların 45 metrekarelik olduğunu belirten Deniz, şunları kaydetti:
''Çekilişle asil ve yedek üyeler belirlenecek. Evlerin 1.5 yılda bitirilmesi planlanıyor. 20 yıl vadeli ve aylık 100 TL ödemesi olan evler, TOKİ ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğünce yürütülen proje kapsamında yapılıyor. Burada adı belirlenen kişiler, Erzurum Valiliğine giderek gerekli işlemleri yaptıracak.''
Kura çekimi kapsamında, ilk olarak engelliler için ayrılan üç kontenjan sahiplerini buldu.
Vali Yardımcısı Polat, SYDV Müdürü Deniz ve TOKİ yetkilisi Çelik tarafından yapılan kura çekimi sonucunda, engelliler Emine Yıldız, Yaşar Kara ve Hasan Tahsin Kaya ev sahibi olmaya hak kazandı.
Ev almaya hak kazananlardan Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, anne ve babasının vefat ettiğini söyledi.
Kardeşleri kendisine bakmadığı için amcasıyla yaşadığını belirten Kaya, ''Bir engelli arabam var. Artık evim de olacak. Çok mutluyum. Başbakanımıza çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu.
Diğer hak sahibi Emine Yıldız'ın ablası Hatice Karadayı ise 15 yıldır kiracı olduklarını, ablasına ev çıkmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirtirken gözyaşlarına da hakim olamadı.
Engelliler için ayrılan kontenjanların belirlenmesinin ardından kura çekimi devam etti. Kura çekimiyle, 456 konutun hak sahipleri belirlendi.
Kurayı kazanan bazı vatandaşların ağladığı ve mutluluklarını telefon ederek yakınlarıyla paylaştıkları görüldü.

AA

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-25-2009, 17:11   #2
Kullanıcı Adı
DadaşAkp
Standart
Erzurum olur ilçesi toki yapıldı evi olmayanlar cok mutlular inşallah her insanın evi olur dilerim
DadaşAkp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-25-2009, 17:14   #3
Kullanıcı Adı
aşk-ı ilahi
Standart
45 metre kare çok küçük değilmi ya...tamam bi evlerinin olması harika bi şey ama..
aşk-ı ilahi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-25-2009, 17:16   #4
Kullanıcı Adı
DadaşAkp
Standart
butcesine göre yapılıyor kücük haklısın baktım evlere odaları kücük ama fırsat evsizlere en azından
DadaşAkp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi