AK Gençliğin Buluşma Noktası
Şehitlerimiz Şehiterimiz ile ilgili konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 10-24-2007, 13:13   #1
Kullanıcı Adı
e-midyat
Standart ŞEhit Aileleri Burda Bulusuyor Kampanyası!
Tüm şehit ailelerimizi ve yakınlarını bu raya davet ediyorum dilek istek ve şikayetlerini ifade etmeleri en doğal hakları

Tüm şehit ailelerimize başsağılığı diliyorum.

İnna Lillahi ve İnna İlayhi Raciun!:...

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-24-2007, 13:15   #2
Kullanıcı Adı
e-midyat
Standart ŞEehit Aileleri Burda Bulusuyor Kampanyası!
O zaman benden baslayalım....
Babamı mardinin midyat ilçesinde 23/01/1987 yılında görevini köy korucusu olarak yaparken bi çatışmada kaybettim..

Yani 1 yasındaydım...
Alt 10-24-2007, 13:32   #3
Kullanıcı Adı
e-midyat
Alıntı:
e-midyat Nickli Üyeden Alıntı
Babamı mardinin midyat ilçesinde 23/01/1987 yılında görevini köy korucusu olarak yaparken bi baskında kaybettim..

Yani 1 yasındaydım...
Alt 10-24-2007, 13:36   #4
Kullanıcı Adı
nuh
İşte vatanın has halis evladı e-midyat canının kanının bi parçasını bu ülkeye feda etmiş daha 1 yaşındayken :'(
Alt 10-26-2007, 15:08   #5
Kullanıcı Adı
scheriff30
Alıntı:
e-midyat Nickli Üyeden Alıntı
Babamı mardinin midyat ilçesinde 23/01/1987 yılında görevini köy korucusu olarak yaparken bi çatışmada kaybettim..

Yani 1 yasındaydım...
arkadaşım şehitler ölmez biliyorsun metanet ve uhreviyatınla sen zaten takdire şayan konuma gelmişsin allah c.c. bundan sonra ailelere düşen ateşlerin sorumlusu hainleri bildiği gibi yapsın.
scheriff30 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-30-2007, 19:30   #6
Kullanıcı Adı
HAMİT
E-MİTYATLI KARDEŞİM ALLAH SABIRLAR VERSİN BÜYÜK ACI BABASIZ BÜYÜMŞSÜN AMA ŞUNUDA BİL BABAN VATAN SAVUNMASINDA ŞEHIT OLMUŞTUR.O BABANIZ PEYGAMBERİN YANINDADIR.BİLİYORSUN HER ŞEHİT YARIN MAHŞERDE 72 KİŞİYE ŞEFAATLIK EDECEK İNŞALLAH BİRİDE SEN OLURSUN ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN .HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN MALATYADAN HAMİT YILDIRIM KARDEŞİN
HAMİT isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-31-2007, 14:06   #7
Kullanıcı Adı
e-midyat
Alıntı:
HAMİT Nickli Üyeden Alıntı
E-MİTYATLI KARDEŞİM ALLAH SABIRLAR VERSİN BÜYÜK ACI BABASIZ BÜYÜMŞSÜN AMA ŞUNUDA BİL BABAN VATAN SAVUNMASINDA ŞEHIT OLMUŞTUR.O BABANIZ PEYGAMBERİN YANINDADIR.BİLİYORSUN HER ŞEHİT YARIN MAHŞERDE 72 KİŞİYE ŞEFAATLIK EDECEK İNŞALLAH BİRİDE SEN OLURSUN ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN .HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN MALATYADAN HAMİT YILDIRIM KARDEŞİN

ALLAH razı olsun zaten bu güne kadar sizin gibi vefakar kardeşlerimiz desteğiyle ALLAH ın izniyle devam edebildim.Bundan böylede inş vatanımzı için biz nasıl canımzıı feda edebiliriz Rıza-i ilahi ye ulasmada neler yapabilir o idea ile devam edecez
Rabbim cumlemizin yar ve yardımcısı olsun...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)