![]() |
#1 |
![]() Tüm şehit ailelerimizi ve yakınlarını bu raya davet ediyorum dilek istek ve şikayetlerini ifade etmeleri en doğal hakları
Tüm şehit ailelerimize başsağılığı diliyorum. İnna Lillahi ve İnna İlayhi Raciun!:...
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() O zaman benden baslayalım....
Babamı mardinin midyat ilçesinde 23/01/1987 yılında görevini köy korucusu olarak yaparken bi çatışmada kaybettim.. Yani 1 yasındaydım... |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İşte vatanın has halis evladı e-midyat canının kanının bi parçasını bu ülkeye feda etmiş daha 1 yaşındayken :'(
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() E-MİTYATLI KARDEŞİM ALLAH SABIRLAR VERSİN BÜYÜK ACI BABASIZ BÜYÜMŞSÜN AMA ŞUNUDA BİL BABAN VATAN SAVUNMASINDA ŞEHIT OLMUŞTUR.O BABANIZ PEYGAMBERİN YANINDADIR.BİLİYORSUN HER ŞEHİT YARIN MAHŞERDE 72 KİŞİYE ŞEFAATLIK EDECEK İNŞALLAH BİRİDE SEN OLURSUN ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN .HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN MALATYADAN HAMİT YILDIRIM KARDEŞİN
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
ALLAH razı olsun zaten bu güne kadar sizin gibi vefakar kardeşlerimiz desteğiyle ALLAH ın izniyle devam edebildim.Bundan böylede inş vatanımzı için biz nasıl canımzıı feda edebiliriz Rıza-i ilahi ye ulasmada neler yapabilir o idea ile devam edecez Rabbim cumlemizin yar ve yardımcısı olsun... |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|