![]() |
#1 |
![]() Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, Ankaragücü maçı sonrasında maçı Cuma gününe almayan Türkiye Futbol Federasyonu`na ateş püskürdü.
Denizli yaptığı açıklamada " Böyle bir havada oyuncularımızı da düşünmek zorundaydık. Bazılarının dinlendirme dediği şeyi de biz bugün mecburiyetten denemek zorunda kaldık. Eğer Federasyonumuz Türk takımlarının ileriye dönük müsabakalarında benim yanımda olmayacaksa, benim programıma yardımcı olmayacaksa bu maçın Cuma neden oynanmadığını ya da bugün gündüz neden oynanmadığını Federasyondaki hiç bir yetkili bana izah edemez. Bu takım Salı günü Türkiye için çok önemli bir maç oynayacak, Federasyon yetkilileri bunu bilmiyor mu? Ben TFF`nin ilgili biriminden ayrıcalık istemiyorum,erteleme de istemiyorum, hangi kulüp olursa olsun, böyle durumlarda Türk takımlarına yardımcı olmalarını istiyorum. Bu futbolcuların bugün 4`ten önce uyuyamayacaklarını, yarın gereken saatlerde çalışmalara çıkamayacaklarını bilmeleri lazım. Rakibimizin oynadığı maçlara bakalım. Yani bu acele nedir? Neden bana yardımcı olmuyor TFF? Ben erteleme istemedim onlardan, bir gün önce oynayalım dedim. Bugün benim soyunma odamda Çarşamba günü hazır olabilecek oyuncum var. Eğer Cuma oynasaydık Salı`ya yetişeceklerdi. Şu anda saat 22:00 oldu. Benim buradan tesislere gitmem, yemek yemem derken sabaha karşı dağılacağız. Bana neden bir imkan vermiyorsun, neden yardımcı olmuyorsun? Eğer bunu yapabileceklerse neden yapmadılar bir izah etsinler de anlayalım. Salı günü oynayacağımız maç sadece Beşiktaş`ın maçı değil tüm Türkiye`nin maçı. Biz tüm bu yapılanlara karşı o maçı kazanacağız." dedi
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|