AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-25-2010, 02:04   #1
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart Milliyetçi Muhafazakar Oluşum Yola Çıktı
MHP'den ayrılan Milliyetçi Muhafazakar Oluşum yola çıktı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile yollarını ayıran Ahmet Reyiz Yılmaz, Milliyetçi Muhafazakar Oluşum hareketini Kocaeli'ne bağlı Gebze ilçesinden başlattı. Aynı zamanda bu oluşumun da lideri olan Ahmet Reyiz Yılmaz, düzenlediği törende 150 kişiye rozet taktı.

İlki düzenlenen katılım töreninde konuşan Ahmet Reyiz Yılmaz, 24 yaşında atıldığı iş hayatında ilk zamanlar kendisini büyük firmaların hafife aldığını belirterek, siyasi geleceğine yönelik benzetmelerde bulundu. Yılmaz, "O zaman da bizi hafife almışlardı. Bunlar yapamaz demişlerdi. Ancak onlar geçip gitti bizler kalıcı olduk. Şimdi de siyasette aynı şeyleri söylüyorlar. Hafife almak akıl işi değil. Önemli olan başlangıçta birilerinin sizi hafife alması değil Allah'ın sizi ciddiye almasıdır." dedi.

MHP ile yollarını ayırması üzerine açıklamalarda bulunan Yılmaz, "Bu kadar hile, bu kadar yalan, bu kadar kirliliğin içerisinde doğru insanların yer alması zordur. Bizler de milliyetçi muhafazakar insanlar olarak MHP'yi bu çizgiye getirmek için aday olduk. Ardından AK Parti ile MHP birleşip 2 bin polisle bizim Ankara'ya girmemizi engellediler." diye konuştu.

Milliyetçi Muhafazakar Oluşumun, AK Parti, CHP ve MHP'ye alternatif olduğunu belirten Yılmaz, "AK Parti Muhafazakar çizgideyim diyor, milleti ret ediyor. MHP milliyetçiyim diyor milletin milli ve manevi duygularını görmezden geliyor. Biz Hem milliyetçi hem de muhafazakar bir parti olacağız. Türkiye halkının yüzde 70'inden fazlasının sahip olduğu bu çizgide politika üreteceğiz." şeklinde konuştu.

Konuşmasını, "Ben Allah'tan başka kimseden icazet almadım" diye sürdüren Yılmaz, hükümetin 20 milyar dolar kar eden bankalardan yüzde 10 oranında ek vergi almasını istedi. Yılmaz, şöyle dedi: "Alın bu bankalardan yüzde 10 özel vergi emekliye zam verin. Türkiye'de kaynak mı yok yoksa kaynakları dağıtacak adaletli el mi yok. Türkiye'de yoksul için, işsiz için, gariban için dertlenecek oluşuma ihtiyaç var. Milliyetçi muhafazakar oluşum bunun için yola çıktı. Tek hedefimiz var iktidar olmak."

Yılmaz, konuşmasının ardından, ağırlık olarak MHP'nin çeşitli mevkilerinde görev yapmış yaklaşık 150 kişilik kalabalığa rozet takdimi gerçekleştirdi. Yılmaz, Türkiye genelinde oluşuma katılımların süreceğini söyledi.

Habervaktim

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-25-2010, 02:06   #2
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Milleti nasıl ret etmişiz onu anlamıyorum...
Populizm kokan hareketler...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-25-2010, 02:09   #3
Kullanıcı Adı
İntifada
Boşver ya mehape düşünsün bi yanda pamukoğlunu parti bi yandanda bu çıktı
Yalnız faşizmin muhafazakarı nasıl olur görmüş oluruz
Alt 01-25-2010, 02:24   #4
Kullanıcı Adı
fatih güneş
ben milliyetçiliği faşizm olarak algılamaya karşıyım
fatih güneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-25-2010, 02:27   #5
Kullanıcı Adı
Fırat
Genel seçime kadar ne kadar çok parti türese bizim için kar bunların bizden oy almayacağı garanti. Koptukları partileri inşallah barajın altına iterler. Az bu keşke bir iki kişi daha koparsa bağlarınıda ışık hızıyla parti kursa.
Alt 01-25-2010, 02:34   #6
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
fatih güneş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben milliyetçiliği faşizm olarak algılamaya karşıyım
MeHaPe milliyetçi değil faşist bir partidir.Millet sevgisini ırk sevgisi olarak yaşıyor.Bu bağlamda mehapenin milliyet söylemi faşizmden ibaret bence
Alt 01-25-2010, 15:42   #7
Kullanıcı Adı
El Emin
Güzel Güzel..
Osman,bu ve sarıgül işimize yarayacak.
Bizden oy koparacaklarını zannetmiyorum.
Bu arada Akıncıya katılıyorum.
Fatih az bir araştırma yaparsan.
Mhp'nin ve içindekilerinin ne denli faşist ve imandan yoksun olduğunu göreceksindir.
Aynısı CHP içinde geçerlidir.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-25-2010, 17:31   #8
Kullanıcı Adı
fatih güneş
benim söylediğim sözde mhp yada chp nin faşistliği hakkında ne çıkardınız. ben diyorumki milliyetçilik faşistlik değildir mhp adı bile geçmedi orda.
Alt 01-25-2010, 18:21   #9
Kullanıcı Adı
fatih güneş
eğer islamla demokrasi bağdaşmıyorsa daha demokrasinin d si yokken 4 halifenin nasıl seçildiğini söylesene
Alt 01-25-2010, 18:28   #10
Kullanıcı Adı
fatih güneş
hz.muhammed kendine zulüm edenlerin hepsini affetti amcasını öldürttüren kadınla öldüren köleyide affetti sen ne konuşuyon senin zalim liderlerin idam sehpaları kuruyo onu savunuyon sen sapmışsın iyice ne savunduğundan haberin yok

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)