AK Gençliğin Buluşma Noktası
Kişisel Gelişim Kişisel gelişim, kariyer, çocuk eğitimi, başarı merdiveni.

Stil
Seçenekler

Alt 03-29-2008, 00:45   #1
Kullanıcı Adı
saklı_kent
Standart Göz renginize göre kişilik özellikleriniz...
Mavi gözlüler:
Durağan olmayı sevmeyen, enerji dolu, karar verme yeteneğine sahip, pozitif, eli açık kişilerdir. En büyük kusurları gerçeği görmekte zorlanıp hayalperest oluşlarıdır. Çevreleri tarafından da çok sevilirler…

Yeşil gözlüler:
Sevdiklerini kırmayan bir yapıya sahip olan yeşil gözlüler, çok sinirli olmalarına karşın bunu bastırabilmeyi başaran ve kırıcı olmamaya özen gösteren kişilerdir. Duygularını, kontrol altına almayı başarabiliyorlar…

Ela gözlüler:
Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar…

Koyu kahverengi gözlüler:
Olaylar karşısında çabuk heyecanlanan siyah gözlü insanlar duygusal yapılarıyla bu olumsuzluğu her zaman yaşıyorlar. Hem sevgisi hem de kindarlığı çok fazla olan siyah gözlüler, hassas bir kalbe sahipler…

Açık kahverengi gözlüler:
Her ortamda özel hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler, art niyetsiz insanlar. En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmaları. Çoğu kez hayal kırıklığı yaşayabiliyorlar

saklı_kent isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-29-2008, 01:02   #2
Kullanıcı Adı
Nazende
Ela gözlüler:
Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar…

Yumuşak başlı ve sakin mi?Bu bölümün geçerli olmadığı büyük bir gerçek :-[
Nazende isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-29-2008, 01:13   #3
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Alıntı:
Yeşil gözlüler:
Sevdiklerini kırmayan bir yapıya sahip olan yeşil gözlüler, çok sinirli olmalarına karşın bunu bastırabilmeyi başaran ve kırıcı olmamaya özen gösteren kişilerdir. Duygularını, kontrol altına almayı başarabiliyorlar…
Olamaz bu kadar yaa resmen özetlemiş beni :D
Alt 03-29-2008, 01:20   #4
Kullanıcı Adı
gülsima
Açık kahverengi gözlüler:
Her ortamda özel hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler, art niyetsiz insanlar. En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmaları. Çoğu kez hayal kırıklığı yaşayabiliyorlar
ama ben buna uymuyorum yaaaa bilememişler mavi renk daha çok uyuyo bana nolucak şimdi hemen mavi renk bi lens almam lazım
gülsima isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-29-2008, 01:25   #5
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
Olaylar karşısında çabuk heyecanlanan siyah gözlü insanlar duygusal yapılarıyla bu olumsuzluğu her zaman yaşıyorlar. Hem sevgisi hem de kindarlığı çok fazla olan siyah gözlüler, hassas bir kalbe sahipler…

heee
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-29-2008, 01:27   #6
Kullanıcı Adı
sesli34

şimdi ben koyu kahverengi gözemi yoksa siyah gözemi sahibim :'( :'(

konuyu çan kardeşş

imdatttttttttttttt :D :D
sesli34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-29-2008, 01:59   #7
Kullanıcı Adı
gülsima
saklı kent bak burda durumlar karıştı yaptığını beğendinmi şimdi??hangi göz rengine sahip olduğumuzu şaşırdık
Alt 03-29-2008, 19:09   #8
Kullanıcı Adı
saklı_kent
Alıntı:
gülsima Nickli Üyeden Alıntı
saklı kent bak burda durumlar karıştı yaptığını beğendinmi şimdi??hangi göz rengine sahip olduğumuzu şaşırdık
arkadaslar rahat olunnnn şimdi şöyle yapıyoruzzzz siz okuyun hangi bölüm hangi renk hosunuza gidiyorsa renginizi belirleyin ve dogggruca lens almaya gidiyoruz hadiii
saklı_kent isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-30-2008, 00:50   #9
Kullanıcı Adı
gülsima
Alıntı:
saklı_kent Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
gülsima Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar rahat olunnnn şimdi şöyle yapıyoruzzzz siz okuyun hangi bölüm hangi renk hosunuza gidiyorsa renginizi belirleyin ve dogggruca lens almaya gidiyoruz hadiii
ooo ben aldım bile bole karmaşık duygular içinde daha fazla yaşayamazdım safımı belirlemem lazımdı
Alt 03-30-2008, 00:55   #10
Kullanıcı Adı
anatolia
Alıntı:
iyide koyu kahve göz diyo ikide bir siyah demiş :P
ama bana uyuyor (+)
anatolia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)