![]() |
#1 |
![]() ...Neden hıçkıra hıçkıra yağamıyorum ben Anne... Nemli bulutların posası çıkmış yine Anne Kurak bir iklim pıhtısı yapışmış şehrimin ensesine Neden bir türlü yağamıyorum Neden riya tozlu aynalarda göremiyorum ruhumu Anne Hüznüm şimşekler çaktırıyor yüreğimde Bu melal gürültüsü dilini bir türlü yummuyor Ve Ben Neden..? ''Neden bir türlü ağlıyamıyorum Anne...'' Kırk yetimden ödünç tonlarca yağmur hibeleniyor gözlerime Neden hala arıyorum kendimi..? Kaybolmak isterken delicesine.. Susadıkça irin yudumluyorum hayat çeşmelerinden Ahir zaman sıratlarının tamda orta yerinde Yüreğim kayıyor.. N'olur tut/ma beni Anne... Hıncımı Yerleştiriyorum ömür raflarına deste deste Tekmeliyor ruhumu güftesi çalınmış bu ürkek beste, ''Kaç kalıp sevab gerek dilimi temizlemek için'' Kaç mevsim yağmur birikir.. Gözlerimdeki Çöle sürgün bulutlarda Anne... yağmursuz bir düş(t)e ıslandım yine Rüyaların zimmetine satılan intiharların vebali kimin üzerine Kim bağrına sarmalayacak gün/ahlarımı Söyle Anne ''(Hiç) kimse...'' Gözyaşlarımı kusmak isterken delicesine Neden........? Neden hıçkıra hıçkıra yağamıyorum ben Anne... alıntı ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|