![]() |
#1 |
![]() Ben siyasetle,3 yıl önce , AK PARTİ sayesinde Kütahya İl Gençlik Kollarında tanıştım.Refah,Fazilet yada SP kökenim yok...
Son 4 aydır da iş nedeniyle Afyonkarahisar'a yerleştim.Buraya geldiğimde ilk aradığım yer cafe yada alışveriş merkezi değil Ak Parti teşkilat binası oldu ![]() Durmak yok,yola AFYONKARAHİSAR da devam dedik ve geldik ![]() Afyonkarahisar'ın Gençlik Kolları Yönetimine dahil oldum çok şükür... Hayata aynı yerden baktığımız,aynı değer yargılarına sahip oldumuz bir BAŞBAKAN olduğu için AK PARTİLİYİM... Siyasetteki acizane felsefem : Olaylara ve şahıslara takılı kalmadan sadece AK PARTİ için yola devam edilmeli... Teşkilat binalarımız hepimizin evi..Orada hepimiz ev sahibiyiz..Kime küsüp neyi terk ediyoruz! Gerçek AK PARTİLİ,şahıslara ve olaylara takılı kalmaz,sadece RECEP TAYYİP ERDOĞAN için,gerçekten AK PARTİ için yola devam eder... Meslek olarak da haber muhabirliği yaptığım için medya ve siyaset...ikisi bir arada çok tatlı gidiyor ;) Her gün aktif oldugum 3 yıılık paylaşım formum da ak partiyi savunan tek kişiydim.Yok mu aynı dilden konuşacagımız kişiler derken burası geldi aklıma ![]() çook uzun süredir girmiyordum.O foruma takılınca boşlamıştım burayı ![]() Şükürler olsun ki kullanıcı adım ve şifrem hala geçerliymiş ![]() Forum sitelerinde ki meşhur sözümle ; Mutlu paylaşımlar ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hoş geldin tekrardan aramıza.
Farklı görüşte olanların arasında yazı yazmak pek kolay değil elbet bir yerden taş geiyor başlıyorsun tartışmaya. En azından burada insan daha rahat ediyor. ![]() Teşkilattaki arkadaşlarını da bekleriz. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() hoşgeldiniz..hayırlı AKşamlar diliyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hoş geldin arkadaşım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() hoşgeldiniz...
forumlarda değil de reell de insanlarla tartışmayı severim.. hele ki cehepeliyse(: |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Aleykumselam hoşgeldiniz efendim
Bol bol haberimizi yaparsınız o zaman ![]() Şok şok şok yalçın karaca yönetimde revizyona gitti Furkanca bakış yine kürtçü diye yaftalandı ortalık karıştı 2 kilitli konu 1 ban Reyizler dayanışma ve kalkındırma derneği genel kurulunda kan gövdeyi götürdü Reyize başı nun adaylığını açıklayınca hüdaverdi reyiz salonu terketti. Reyizelerden merve nun reyizenin listesini beğenmeyerek yumurta fırlattı. Spor bölümünde yine olay yine olay hipermuhazafakar fenerbahçeli üyelere saldırdı ortalık savaş alanına döndü. Fenerbahçeliler yaptırım uygulamayan yönetimi boykot etmeye hazırlanıyorlar. Bende iletişim halkla ilişkiler reklamcılık okumak istiyorum marmara üniv bu sene gidersem gazetecilik dersleri almayı planlıyorum severim haberleri ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Aleykümselam...hoş sefa gelmişsiniz..
Bundan sonra aramızda daimi olmanız temennisiyle...hayırlı paylaşımlar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Hoş geldiniz.Abla diyeceğim zira benden 5 yaş büyüksünüz.Gazetecilik konusunda deneyimlerinizden ve gördüklerinizden de istifade etmek isteriz.Malumunuz ben ve bir çok kardeşim bu sene ygs+lys sınavlarına gireceğiz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Hoş geldiniz...
Daimi olursunuz inşAllah... bende kütahaydaki 4. seneme giricem inşAllah... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |