AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-26-2011, 18:19   #1
Kullanıcı Adı
Katade
Standart EKŞİ-Güzel başörtülü görünce üzülüyor!
Güzel başörtülü görünce üzülüyor!

Büyük mağduriyetler yaşanan başörtüsü sorununda çözüm olmadığını savunan Oktay Ekşi ilginç bir itirafta bulundu. Ekşi "Türkiye'deki kızlarımız kafasını ister öyle örtmüş ister böyle örtmüş. Kimsenin derdi olacak bir şey değil. Ben bu güzel kız kafasını niye örtmüş diye ben üzülüyorum gördüğüm zaman onları.


Sunucunun "Basın konseyinden ayrılmanızı Kemal Kılıçdaroğlu mu istedi? şeklindeki sorusuna Ekşi; "Hayır. Sayın Kılıçdaroğlu'nun bu süreçten haberi yoktu. Ben konsey toplantısında arkadaşlarıma ayrılacağımı söyledim. Prensip olarak Orhan Birgit isminin yeni başkan olaması yönünde görüşler beyan edildi. Basın Konseyi kararlarında kimseden görüş almaz" dedi.

SİYASETE NEDEN ŞİMDİ GİRDİ?
Şemsettin Efe'nin "milletvekili olmak ister misiniz" şeklindeki sorusuna CHP'li Ekşi "Olmak isterim tabi" şeklinde cevap verdi.CHP kongresinde Kılıçdaroğlu'nu alkışlamadığını belirten Ekşi "Deniz Baykal'ı en fazla eleştiren yazarlardan biri" olduğunu söyledi. Öğle Arası sunucusu Efe'nin "Ak Parti'ye eleştirileriniz daha çok biliniyor" şeklindeki değerlendirmesine ise geçmişte yazdığı bir yazıyla cevap verdi. Ekşi "Atatürk Erdoğan'ın yaptığını görse gurur duyardı" diye yazmıştım" dedi. Hürriyet'ten istifasına yol açan ve büyük tepki çeken yazısının bedelini ödediğini vurgulayan Oktay Ekşi, "istifamı Aydın Doğan istemedi. İstifamı takdim eden benim" dedi. Ergenekon'un siyasi bir dava olduğunu belirten ve Erdoğan'ın şiir yüzünden aldığı cezanın haksız olduğunu söyleyen Ekşi, 367 görüşüne karşı olduğunu da belirtti.

"GÜZEL BAŞÖRTÜLÜ GÖRÜNCE ÜZÜLÜYORUM"
Büyük mağduriyetler yaşanan başörtüsü sorununda çözüm olmadığını savunan Oktay Ekşi ilginç bir itirafta bulundu. Ekşi "Türkiye'deki kızlarımız kafasını ister öyle örtmüş ister böyle örtmüş. Kimsenin derdi olacak bir şey değil. Ben bu güzel kız kafasını niye örtmüş diye ben üzülüyorum gördüğüm zaman onları. Hepsi güzel de, çok güzellerini görünce üzülüyorum itiraf edeyim ki. Bu güzelliği saklamaya yazık değil mi diye, şahsen düşünüyorum. Bu benim kendi bakışım" dedi.

Ekşi ayrıca "başın kapalı olmasını türbanlı olsun diğer şekilde olsun kimsenin siyasi bir talebi söz konusu olmadığı sürece engellemeye hakkı olmaz. Zaten hayır diyenler de siyasi boyutu nedeniyle bu olaya hayır diyorlardı" diyerek sözlerini sürdüren CHP'li Ekşi "üniversitelerdeki başörtülü okuyan bayanların talepleri de hukuk açısından şapka çıkarılacak kadar önemli olduğu"nu belirtti.

SAMANYOLUHABER

 

Katade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-26-2011, 18:22   #2
Kullanıcı Adı
Katade
Standart
Adamın düşüncesine bak ya GÜZEL BAŞÖRTÜLÜ GÖRÜNCE ÜZÜLÜYORUM illahi orası burası açıkmı olucak. Allah bunları başımıza getirmesin.
Katade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-26-2011, 18:28   #3
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Standart
Kadınları cinsel bir objeden öte görmedikleri ortada. İslam olmasa bu dünyada kadına değer veren yok..
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-26-2011, 18:33   #4
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Standart
Alıntı:
.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kadınları cinsel bir objeden öte görmedikleri ortada. İslam olmasa bu dünyada kadına değer veren yok..
kesinlikle...Rabbimizin bize tesettür emrini vermesindeki güzellik işte burda ortaya çıkıyor. söz konusu şahsiyet gibi kızlara bakış açısının malum olduğu insanların o şer nazarlarından korunmak...hamdolsun...
_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-26-2011, 18:43   #5
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
dürzü...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 01-26-2011, 18:43   #6
Kullanıcı Adı
Gönülden
Standart
Alıntı:
Ben bu güzel kız kafasını niye örtmüş diye ben üzülüyorum gördüğüm zaman onları. Hepsi güzel de, çok güzellerini görünce üzülüyorum itiraf edeyim ki. Bu güzelliği saklamaya yazık değil mi diye, şahsen düşünüyorum. Bu benim kendi bakışım" dedi.
Bunların hepsi aynı kafada...başını açmaktaki marifet sadece güzelliğin dışa vurumuyken başı kapatmaktaki hikmeti anlamayacak sığ kafalı bir zihniyet vesselam



Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-26-2011, 18:52   #7
Kullanıcı Adı
manifesto
Standart
Alıntı:
"Türkiye'deki kızlarımız kafasını ister öyle örtmüş ister böyle örtmüş. Kimsenin derdi olacak bir şey değil. Ben bu güzel kız kafasını niye örtmüş diye ben üzülüyorum gördüğüm zaman onları.
Mefhum-u muhalifindem bakalım bir de..Güzel başı açık görünce zevkten dört köşe demek ki bu dü..
Elhamdulillah diyoruz ki bacılarımız eşlerimiz evlatlarımız dinin gereği gibi yaşıyorlar.Dinin buyurduğu gibi yaşayanlara üzülenlerin kim olduğu malumumuz.
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-26-2011, 18:59   #8
Kullanıcı Adı
Katade
Standart
Alıntı:
Gönülden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunların hepsi aynı kafada...başını açmaktaki marifet sadece güzelliğin dışa vurumuyken başı kapatmaktaki hikmeti anlamayacak sığ kafalı bir zihniyet vesselam



Evet Zihniyet hepsinde aynı Allah bunların hepsini ıslah etsin.
Katade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-27-2011, 03:58   #9
Kullanıcı Adı
ALmi´
Standart
Bu tür açıklamalar yaparak aslında kendi zihniyetlerini isteyerek ya da istemeyerek ele veriyorlar. Birileri bu adamın Chp ye gelmesini çok doğru buldu.Kendisine aydın denildi.
Demek ki Chp ve türevleri için İslam düşmanlığı yapıyorsan o zaman hem bilgili hem aydın hem de çağdaş birisin. Diğer türlü yani Müslümanlığın gereklerini yapıp islam karşıtı olanların karşısında oluyorsan o zaman da gerici ve yobaz olarak nitelendiriliyorsun..

Yalnız bunların atladığı bir şey var. Bizler birileri bizi övsün ya da yersin diye o başörtüyü takmıyoruz. O başörtüsü bizlere yakışsın ya da yakışmasın mantığıyla hareket etmiyoruz. Bu yüzden bu kadar düşük seviyede olan insanların yaptıkları açıklamaların da umrumuzda olmadıklarından da bihaberler..

Şimdi bu adam bu açıklamayı yaptı ya; Sadece ve sadece Kendisi kaybetti. ve tabiki Chp kaybetti birkez daha..
Biz başörtülelere zerre zarar gelmedi. Aksine böylelerinin inadına daha bi kendimize güvenererek takar olduk o başörtüyü..
Kimin bu konuda ne dediği umrumuzda bile değil..Allah bizden razı olsun da o bize yeter de artar..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-27-2011, 04:01   #10
Kullanıcı Adı
ALmi´
Standart
http://www.akpartiforum.com/gecmiste....html?t=143491

Bu konuya da göz atabiliriz arkadaşlar..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi