![]() |
#1 |
![]() EsselamuAleykum,
Hayırlı akşamlarınız olsun muhterem dostlar, sitenin ilk yapım zamanlarından kalma üyelerdendik, eskilerden kimler kaldı acaba ... ;) VesseLam
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ve Aleykumselammmm...
Yusuf Süleymannn... ![]() İşte Forum tam Forum oldu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Aleykumselam Necip Fazıl
Evet eski konularda mesajlarını görmüştüm ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() eskilerden biz kaldikda biz sana kizginiz muhterem..
hic mi hatrimiz yoktu ki kayboldun gittin o kadar istanbula geldim senle görüsmek istedim ama sana ulasmak ne mümkün.. ama eski daha dogrusu eskimeyen degerli dostumu, kardesimi görmek beni cok sevindirdi.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bu akşam okadar durgun ki sular,
Gömül benim gibi kedere diyor ... Gönülde maziden kalma duygular, Ağla geri gelmez günlere diyor ... Ne güzel söylemiş üstad değil mi Ahmet Ağabeyim, Sanal denilip geçilen şu alemi biz günü geldi mutluluklarımızı paylaştığımız, günü geldi hüznümüze ortak aradığımız mekanlara çevirdik. Öz abimiz gibi "Ağabey", öz kardeşimiz gibi " Kardeş" dedik birbirimize. Bu günlerin hatrı mecburi ayrılıkları, sebebinin açıklanması zor vedasız gidişleri affettirir diye düşünüyorum Ahmet Ağabey , haksızmıyım yoksa ;) Epivates ve Furkan EywAllah dostlar ;) VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() hoş geldiniz...
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() sanali ciddiye almam, sanaldan edindigim arkadaslarida ciddiye almam ama her daim her platformda dile getirdigim bir nokta varki sanaldan tanidigim insanlardan bazilarinin bende ayri yeri vardir..
sen benim hemsehrim, gurbettadasim,okuldasim, derttasim, hizmettadasim diye uzayip giden ortak noktalar silsilesinin en üst noktasisin.. malesef ve malesef ki uzun zaman oldu senle görüsmeyeli bir kac kez sifai olarak ismin gecti ama bir denk getiremedik.. Velhasil kelam seni görmek cok ama cok güzel kardesim gerisi teferruat ;).. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() EywAllah Ağabey,
Teferruattan bir önceki merhale, yıllar sonra dahi olsa aynı muhabbetin tadına varabilmek olsa gerek ;) Duygu ve düşünceler konusunda bil-mukabele diyelim, Mevla ömür yazmışsa bu yıl ki defterimize hasbihallerimiz olur inşaAllah ;) VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Sizi görmek gerçekten güzel...
Hoşgeldiniz tekrar.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ustadim hosgeldin...
inan birinin geldigine bu kadar sevinmemistim... aramizda kalman umudiyle iyiki geldin hosgeldin... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|