![]() |
#1 |
![]() ![]() SABIRLI OLMAYI; ''Baban eve gelsin, sen görürsün" HAKKIMIZI ALACAĞIMIZI; "Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı" DİYALOG KURMAYI; "Sana bir şey sorduğumda cevap ver...!!" "Ne söyliyeyim anne?" "Sus!! Bana cavap verme!!!" TIP BİLGİLERİNİ; "Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvericeksin, görüceksin gününü" OLGUN OLMAYI; "Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin." GENETİK BİLGİLERİ; "Sen de o lanet olası babana çektin." BİLGELİĞİ; "Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman." ve... ADALETİ; "Bir gün senin de çocukların olucak. inşallah onlar da sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlar..." ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
![]() annem söyleniyor bende "tamam anne" diye sakinleştirmeye çalışıyorum.ve bomba patlıyor....................... "benim karşımda tamam deme" ![]() ne demeliyim peki,konuşuncada dilim pabuca benziyor,mübarek yakında ruganda olacak ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sebze ve meyvelerin duyguları olduğunuda öğrendik.
Yemezsek arkamızdan ağlıyolar ya ![]() İş yaparken onu severek yapmazsan onun iş sayılmayacağınıda öğrendim ben. Bulaşık yıkamak evi silmek çamaşır sermek ütü yapmak ne kadar sevilebilirse artık.. ![]() Yapıyorum yapıyorum ama akşam olunca tüm gün yatmış oluyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Anneler her zaman haklıdır ![]() pabuca benzetiyorsa da doğrudur peki de hayırlı evlat ol ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() Annemde ona benzerini der ben söyledikten sonra yapsanda ne kıymeti var ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() Aslında yazıda en önemli konuyu unutmuşlar. O da abartmak Annemin kontrolleri vardır. Ev süpürüldükten sonra her yeri didik didik eder bi yeri unutmuşmuyum diye. Hele bir ramazan günü 40 küsür kişinin bulaşığını temizleyip tezgaha güzelce yerleştirdim. Annemde gelip makinaya yerleştirecek. Bir tane tabağın altında tek bir pirinç tanesi kalmış. Herkesin içinde 'bu ne böyle ne biçim temizlemişsin tabakların arkası pilav dolu' dedi. Şaşkınlıktan ağzımı açıp cevap veremedim. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
yorulucam boş yere ![]() senin annen çok titiz ozaman işin zor ![]() ben iş yaparken annemin gözünde çok kıymetliyimdir kızım yavrum der sürekli ama 2 dakika pc başına oturayım ozman işler değişiyor tabi anında ![]() Anne yeterrr demek gelsede içimden sözünü geçiriyor canım anneciğim ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() 10 numara paylaşım olmuş saliha kutlarım
![]() Ben bu tarz şeyleri annemle birlikte okuyordum ama neyse eve gidince okuruz birlikte artık ![]() Okurken de birlikte gülmekten yerlere yatıyoruz ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|