![]() |
#1 |
![]() selamün aleyküm abiler forma yeni katıldım bu zamana kadar okul sebebiyle pek katılamadım organizasyonlara üye olmak için ne yapmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() hoş geldin kardeş...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() hoşbulduk saygı ve selamlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Aleykümselam güzel kardeşim hoşgelmişsiniz..
Organizasyonlara derken neyi kastettiğinizi tam olarak anlayamadım... Forumu kast ettiyseniz burası bir paylaşım platformu ve aktif olduğunuz süre içerisinde bizlerler birlikte olursunuz... Kastınız partinin etkinlikleri ise bulunduğunuz ilçeye gidip üye oluyorsunuz...zaten üye olunca otomotikmen etkinlik mesajlarınız gelir |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() üye olmak için ak parti il başkanlığına mı yoksa gençlik kollarına mı gidecem...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ve Aleyküm Selam, Hoşgelmişsiniz...
Tam bir bilgim yok ama %95 ilçe başkanlığında sizi yönlendirirler ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() benim bir tanıdığım parti belediyesinin meclis encümeni benim selamımı söle sana yardımcı olurlar dediler ama hangisine gideceğimi sormayı unutmuşum...tekrardan aramak da istemiyorum sizlerin bilgisini almak için bu yola başvurdum..vermiş olduğunuz cevaplar için teşekkür ederim..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() teşekkür ederim aydınlattığınız için...hayırlı akşamlar diler geceniz kutlu olsun..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Güzel kardeşim zaten hemen hemen her ilçenin parti teşkilatı vardır...oraya gidip üye olman yeterli..gençlik kolları diye bir ayrım üyelik sisteminde yok...
Sadece aktif olarak partide görev yapmak istersen bunu ordaki sorumlulara iletiyorsun...hatta geçlik kollarından yetkili bir arkadaşın cep numarasını al ve aktif olmak istediğini kendilerine belirt..çünkü bazen aktif olmak istediğinizi belirtsenizde yoğunluk içerisinde unutulabiliyor.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|