AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-01-2008, 00:16   #1
Kullanıcı Adı
fatih_44
Standart Dağdan inen PKK'lılar iyice şaşırdı
Sınır ötesi operasyonlarla iyice sıkışan PKK kent merkezlerine indi. Kırsalda zorlanan ve çerisiz kalan PKK, kent merkezlerinde gençleri ayaklandırarak kurumları hedef yapıyor.Yılmaz Ekinci'nin haberi

Batman Pazaryeri mahallesinde bulunan Vakıfbank İlköğretim okulu ve Kardelen Anaokuluna gece saat 21:00 sularında 50-60 kişi olduğu sanılan PKK yandaşları, PKK lehine slogan atarak okula girmek istediler. Okul bekçisi tarafından engellenen grup okul binasına giremeyince dışardan okulu taşlamaya başladılar.

Polise haber veren Okul bekçisi Cemal Eke yaşananları şöyle anlattı. Dün gece saat 21:000 sularında bir grup genç okulun içine girmek istedi. Onlara engel olmaya çalıştım. Polise haber verdim. Okul içine giremeyen gençler daha sonra okulu taşlamaya başladılar. Polis gelince de ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdiler şeklinde konuştu.

Okul Müdürü Mehmet Özen ise dün gece yaklaşık 50-60 kişi olduğu tahmin ettiğimiz ve mahalleden olan bu gençler dün gece okulun içine girmek istemişler. Ancak bekçi onlara izin vermemiş. İçeri giremeyen grup dışarıdan ilköğretim ve anaokulun taşlamışlar yaklaşık150 civarında çam kırmışlar diyerek durum Milli Eğitim ve karakola bildirdiklerini ifade etti. Öte yanda okulda eğitim gören öğrenciler üşümemek için kırılan camları karton ile kapatarak soğuktan korundular. Mahalle sakinlerinden Cahit Acar isimli öğrenci velisi ise camları kıran grubu kınadı.

kaynak haber7

fatih_44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-01-2008, 00:19   #2
Kullanıcı Adı
romakudüs
çırpının çırpının
daha hızlı batıyorsunuz
romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2008, 01:01   #3
Kullanıcı Adı
mehmetal
başka çarelerı kalmadı şerefsızlerın
mehmetal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2008, 01:38   #4
Kullanıcı Adı
laterna68
Soyunuzda tükenecek inş..
laterna68 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)