![]() |
#1 |
![]() ![]() İzmir'de çarşaf provakasyonu İzmir'de 222-A eylemi çerçevesinde türbanı protesto amacıyla sembolik olarak kara çarşaf giyen bir grup kadın, daha sonra üzerlerinden çıkardıkları çarşafları yaktı. DSP İzmir İl Başkanlığı, düzenlediği eylemle yüksek öğretim kurumlarında başörtüsü takılmasına serbestlik getirmesine yönelik yasal düzenleme çalışmalarını protesto etti. Yürüyüş sırasında protesto amacıyla sembolik olarak kara çarşaf giyen bir grup kadın, daha sonra üzerlerinden çıkardıkları çarşafları yaktı. AA
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() NE DEMEK LAZIM BİLMİYORUM
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() o çarşaf kefeniniz olmasın bigün dikkat edin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Allah'ım akıl fikir versin.. akıl noksan olunca neler oluyor işte >
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hadi ordan sizde şerefsizler zihniyetsizler. >
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() İt ürür kervan yürür istediklerini yapsınlar durmak yok yola devam ALLAH bizimledir dostlar ....O yaktıkları çarsaf yüzünden bir gün yanarlar hiç merak etmesinler Mahşer gününün sahibin ALLAH'a havale ediyorum onları .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() kendilerini teselli ediyor bunların hangi ipte oynadıkları belli sadecee gülüyorum ha ha ha
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() o görüntüyü bir kaç dakika seyrettiler zevkle ama unutmasınlar ki onlar yanarken biz mü'minler de onları seyredeceğiz ahirette inşaallah
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Az önce haberlerde '' Türbana Hayır '' miting görüntülerini seyrettim. Show TV haber muhabiri, miting alanında 9-10 yaşlarında bir kız çocuğu ile röportaj yapıyor. Aralarında geçen muhabbet:
Muhabir:Neden buradasın? Kız : Başörtüsüne hayır demek için. Muhabir:Sen büyüyünce takmayacak mısın? Kız : Hayır. Muhabir: Neden. Kız : Çünkü benim tarzıma uygun değil... Kızın annesinde ise anlamsız bir gurur... Seyrederken içim acıdı. O çocuğun geleceğini düşündüm bir an. Yazık... |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|