AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular AK Parti Haberleri, AK Parti Duyuruları, AK faaliyetler ile ilgili tüm haberleri burada paylaşıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 07-19-2007, 11:30   #1
Kullanıcı Adı
tozkaldiran
Standart Rize'de AK Parti ve Yılmaz'ın miting kavgası
Rize Bağımsız Adayı Mesut Yılmaz ve AK Parti aynı anda ve saatte miting yapmak isteyince problem çıktı. Yılmaz'a izin verilmediği iddia ediliyor. Yılmaz taraftarları AKP'li başkandan şikayetçi.
22 Temmuz seçimlerine sayılı günler kala Rize’de AK Parti ile bağımsız milletvekili adayı eski ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz arasında miting kavgası yaşanıyor. Yılmaz’ın 20 Temmuz Cuma günü Rize Cumhuriyet Meydanı’nda miting yapmak istediği ancak AKP’nin de aynı gün ve aynı meydanda miting başvurusunun olduğu, bu nedenle de Yılmaz’a miting izni verilmediği kaydedildi. Mesut Yılmaz’ın kurmaylarından eski ANAP milletvekili Ahmet Kabil, Yılmaz’a miting izninin verilmemesini eleştirerek AK Parti’yi Rize’de Mesut Yılmaz düşmanlığı yapmakla suçladı. Kabil,” milletvekilleri, belediye başkanı bu seçimlerde, daha önceki seçimlerde görülmeyen bir baskı ve tehdit uyguluyor” dedi.

AK Parti’lileri seçime “cihat” mantığıyla yaklaşmakla suçlayan Kabil, “Mesut Yılmaz’ın fotoğrafını bile astırmıyorlar, asanlara da baskı uyguluyorlar” diye konuştu. Aralarında eski ANAP milletvekilleri Halil İbrahim Özsoy, Hüsnü Sıvalıoğlu, Süleyman Hatinoğlu, Rauf Ertekin gibi isimlerin olduğu çok sayıda eski ANAP milletvekili ise Cuma günü Rize’ye giderek Mesut Yılmaz’a destek verecek.
22 Temmuz seçimleri için geri sayım devam ederken, Rize’de Bağımsız Milletvekili adayı Mesut Yılmaz ile AK Parti arasında miting kavgası ortaya çıktı. Seçim kampanyasını sürdüren Yılmaz, miting için 20 Temmuz tarihini belirlerken AK Parti’nin de aynı gün miting yapmak için başvuruda bulunduğu kaydedildi. Gerek Yılmaz gerekse AK Parti’nin miting alanı olarak Cumhuriyet Meydanı’nı talep etmesi ise miting kavgasının yaşanmasına yol açtı.

“AK Parti SEÇİMİ CİHAT GİBİ GÖRÜYOR”

Mesut Yılmaz’ın kurmaylarından eski ANAP Milletvekili Ahmet Kabil, Rize’de başta belediye başkanı olmak üzere AK Parti’li milletvekillerinin yoğun baskı uyguladığını öne sürerek “Bu seçimlerde daha öncekilerde görülmemiş bir baskı ve tehdit uyguluyorlar. Milletvekilleri seçimi cihat gibi görüyor. Belediye başkanı ‘biz otoriteyiz, herkese hizmet getireceğiz, ama onlar bize oy vermeyecek, olmaz böyle şey’ diyor. Mesut Yılmaz’ın fotoğraflarından bile korkuyorlar, astırmıyorlar. Asanlara da baskı uyguluyorlar” diye konuştu.

ESKİ ANAP MİLLETVEKİLLERİNDEN YILMAZ’A DESTEK ZİYARETİ

Bu arada çok sayıda eski ANAP milletvekili de Mesut Yılmaz’a destek için Rize’ye gitmeye hazırlanıyor. Aralarında Halil İbrahim Özsoy, Rauf Ertekin, Hüsnü Sıvalıoğlu, Süleyman Hatinoğlu gibi isimlerin de olduğu eski ANAP milletvekilleri Cuma günü Rize’ye giderek Mesut Yılmaz’a destek ziyaretinde bulunacak.



ANKA

 

tozkaldiran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-19-2007, 11:32   #2
Kullanıcı Adı
merve
Standart Rize'de AKP ve Yılmaz'ın miting kavgası
AKP diye birşey yok arkadaşlar =)

AK PARTİ var ;)
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-19-2007, 11:41   #3
Kullanıcı Adı
tozkaldiran
Standart Rize'de AKP ve Yılmaz'ın miting kavgası
Alıntı:
merve Nickli Üyeden Alıntı
AKP diye birşey yok arkadaşlar =)

AK PARTİ var ;)
düzelttim
tozkaldiran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi