AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-18-2008, 03:13   #1
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Standart Tuncay Özkan'ın umudu Öcalan

Kanaltürk'ün sahibi Tuncay Özkan, bugün yayınlanan televizyon programında bölücü terör örgütü Abdullah Öcalan'la ilgili bakın neler dedi?

Tuncay Özkan eleştiri oklarını medyaya yönelterek, "Medya yalaklık ve yavşaklık içinde." dedi.

Özkan'ın Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'e hakarette bulunması da dikkat çekti.

Teröristbaşının yakalanmasının 10. yıldönümü nedeniyle Güneydoğu'da çeşitli yerlerde yaşanan eylemlerin konu edildiği sırada söze giren Özkan, bölücübaşı Öcalan'ı şu cümlelerle övdü:

"Abdullah Öcalan, Türkiye'deki barışı ve kardeşliği yüceltmek için kullanılamazsa, Abdullah Öcalan'ın bugünkü açılımını ve yaklaşımını Türkiye değerlendiremezse çok yazık eder. Abdullah Öcalan'ın bugünkü siyasi tutumu, Türkiye'nin bütünlüğüne, birliğine çok farklı bir açıdan yarar sağlar. Türkiye biraz akıllı davranmak zorunda. PKK sorunu ya da emperyalizmin Kürt halkını kullanarak Türkiye halkını parçalama olgusu Abdullah Öcalan ile birlikte çözüme kavuşturulabilir. Türkiye bunu çok iyi kullanmak zorunda."

Özkan Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'e hakarette bulundu. Milli Eğitim Bakanlığı makamına "Patagonya Milli Eğitim Bakanı" ifadesini kullanan Özkan, "Koskoca Bakan. Patagonya Milli Eğitim Bakanı. Ayıptır ulan. Ayıp artık be. Utanın be. Bir de bunu din adına Allah adına yapıyorsunuz. Sinirlendiriyorsunuz beni sinirlenince de insanlar niye kızıyorsunuz diyor." dedi.

HABER 7

ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-18-2008, 03:16   #2
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
bu adama sölenecek laf bulamıyorum. yatacak yeri yok
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-18-2008, 03:26   #3
Kullanıcı Adı
Gölge
Hiç şaşırmadım bu adamdan herşey beklenir senin gibi adamları göndermek lazım Patagonya'ya maymun soyu ... :D
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-18-2008, 11:47   #4
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Tuncay ÖZKAN yeni bir U-Ticaret yoluna çıktı. Kendi çıkarlarına rant sağlayacaklara kucak açmak, posta koyan engel teşkil edecek unsur ve kişilere de hakaret etmek, etkisiz hale getirmek onun boynunun borcu ve iş ahlakı sanırım...
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-18-2008, 16:55   #5
Kullanıcı Adı
TÜRK IRKI
Dünün Kızıl koministi bugünün ulusalcısı yarının kürtçüsü dönek karaktersiz provakatör bölücü varlık.
TÜRK IRKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)