![]() |
#1 |
![]() arkadaşlar israil zulmü altında inleyen filistinli kardeşlerimize ve rus zulmü altında olan çeçen kardeşlerimize yardım edelim onlar için para toplayıp oralara ulaştıralım yoksa yazık olacak oradaki kardşelerimize osmanlının varisi olarak bir zamanlar aynı vatanı paylaştığımız kardeşlerimizi unutmayalım
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() forum yetkilsi bir kardeşin hesap numarasına imkanımızca yollayarak biriktirbiliriz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() çekilen çileler amenna yarım edelim amenna da böyle yardım toplama biçiminide camii çıkışında sergilerde görüyorumm.
böyle bir ciddi iş için böyle birisinin banka hesabına para yatıralım olurmu yahuu ![]() babama güvenmem para mevzuundai ilk başta çıkış noktası birazz sağlam olacak yanii denetlenebilir bir sistem falan filann yoksaa daha nelerrrr yaww kardeşşş halis niyet güzel eywallah lakinn bu böylrmi olur kardeşimm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ya oralara yardım eden yardım kuruluşları mevcut sanırım mesela İHH Herkes yatırabilir-yatırmalı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Özellikle Çeçen Mücahidlerine dualarımız büyük,maddi sıkıntıları çok çünkü..
Keşke Abdüllatif Şener Ruslarla Pkk ya karşı Çeçen mucahidlerini satan anlaşmayı imzalamasaydı... :-[ en büyük yardımı o zaman yapmış olurduk... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Para yardımı yapmak kolay,dernekler vs var.Mühim olan bu değil,mühim olan mücahid sayıları.
Filistin'nin bu konuda sorunu yok ilaç,para,benzin vs. bu tip şeylere çok ihtiyaçları var. Çeçenlerin ise silah ve mücahid sorunu var. O kadar sıkıntı içerisindeler ki ellriyle zort şartlarda kendi silahlarını yaptıklarını izledim. Madi durumda cabası. Ülkemizde Çeçenlere silah yardımı yapan bir grup malesef ama malesef geçtiğimiz aylarda polis tarafından göz altına alındılar. Bu demek oluyor ki rusların ekmeğine bal,reçel artık ne varsa sürdük. Dua ise en büyük yardım.Duamızı eksik etmeyelim. Onların başına gelenler bizimde başımıza geldi,zaman farklı,zulüm farklı olsada inşallah onlarda kurtulcaklar. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Filistin Çeçenistan neden bizim zamanında yaptığımız gibi bir kurtuluş savaşı mücadelesi vermiyorlar bunu anlayamıyorum. Başlarına Atatürk gibi birisinin gelmesi gerek. Yoksa bitmeyecek oradaki çileleri. Şöyle biri önderlik yaparak tüm halkı bu mücadeleye hazırlasa. Bunu er geç yapacaklar bakalım ne zaman |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() 5560 a boş mesaj atarak deniz feneri aracılığıyla 5 ytl bağışta bulunabilirsiniz filistin için.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|