AK Gençliğin Buluşma Noktası
Organizasyonlar ve Kampanyalar Organizasyonlarımız ve Kampanyalarımız.

Stil
Seçenekler

Alt 12-17-2007, 01:15   #1
Kullanıcı Adı
romakudüs
Standart filistine çeçenistana
arkadaşlar israil zulmü altında inleyen filistinli kardeşlerimize ve rus zulmü altında olan çeçen kardeşlerimize yardım edelim onlar için para toplayıp oralara ulaştıralım yoksa yazık olacak oradaki kardşelerimize osmanlının varisi olarak bir zamanlar aynı vatanı paylaştığımız kardeşlerimizi unutmayalım

romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-17-2007, 01:15   #2
Kullanıcı Adı
romakudüs
forum yetkilsi bir kardeşin hesap numarasına imkanımızca yollayarak biriktirbiliriz
romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-17-2007, 02:03   #3
Kullanıcı Adı
eses
çekilen çileler amenna yarım edelim amenna da böyle yardım toplama biçiminide camii çıkışında sergilerde görüyorumm.
böyle bir ciddi iş için böyle birisinin banka hesabına para yatıralım olurmu yahuu))))))
babama güvenmem para mevzuundai
ilk başta çıkış noktası birazz sağlam olacak yanii denetlenebilir bir sistem falan filann yoksaa daha nelerrrr yaww kardeşşş
halis niyet güzel eywallah lakinn bu böylrmi olur kardeşimm
eses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-17-2007, 17:03   #4
Kullanıcı Adı
ZAksu
ya oralara yardım eden yardım kuruluşları mevcut sanırım mesela İHH Herkes yatırabilir-yatırmalı
ZAksu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-31-2008, 00:36   #5
Kullanıcı Adı
ebucendel
Özellikle Çeçen Mücahidlerine dualarımız büyük,maddi sıkıntıları çok çünkü..

Keşke Abdüllatif Şener Ruslarla Pkk ya karşı Çeçen mucahidlerini satan anlaşmayı imzalamasaydı... :-[

en büyük yardımı o zaman yapmış olurduk...
ebucendel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-17-2008, 07:15   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Para yardımı yapmak kolay,dernekler vs var.Mühim olan bu değil,mühim olan mücahid sayıları.
Filistin'nin bu konuda sorunu yok ilaç,para,benzin vs. bu tip şeylere çok ihtiyaçları var.

Çeçenlerin ise silah ve mücahid sorunu var.
O kadar sıkıntı içerisindeler ki ellriyle zort şartlarda kendi silahlarını yaptıklarını izledim.
Madi durumda cabası.
Ülkemizde Çeçenlere silah yardımı yapan bir grup malesef ama malesef geçtiğimiz aylarda polis tarafından göz altına alındılar.
Bu demek oluyor ki rusların ekmeğine bal,reçel artık ne varsa sürdük.

Dua ise en büyük yardım.Duamızı eksik etmeyelim.
Onların başına gelenler bizimde başımıza geldi,zaman farklı,zulüm farklı olsada inşallah onlarda kurtulcaklar.
Alt 03-17-2008, 15:25   #7
Kullanıcı Adı
isimsiz
Alıntı:
ebucendel Nickli Üyeden Alıntı
Özellikle Çeçen Mücahidlerine dualarımız büyük,maddi sıkıntıları çok çünkü..

Keşke Abdüllatif Şener Ruslarla Pkk ya karşı Çeçen mucahidlerini satan anlaşmayı imzalamasaydı... :-[

en büyük yardımı o zaman yapmış olurduk...
siz mgf deki ebucendel misiniz?
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-20-2008, 12:34   #8
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
ZAksu Nickli Üyeden Alıntı
ya oralara yardım eden yardım kuruluşları mevcut sanırım mesela İHH Herkes yatırabilir-yatırmalı
İHH , Kimse Yok Mu Derneği oralara yardıma koşmuştu. Buralara imkanlarımızı aktarıp öyle göndermek en sağlamı olur.

Filistin Çeçenistan neden bizim zamanında yaptığımız gibi bir kurtuluş savaşı mücadelesi vermiyorlar bunu anlayamıyorum. Başlarına Atatürk gibi birisinin gelmesi gerek. Yoksa bitmeyecek oradaki çileleri. Şöyle biri önderlik yaparak tüm halkı bu mücadeleye hazırlasa. Bunu er geç yapacaklar bakalım ne zaman
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-20-2008, 16:37   #9
Kullanıcı Adı
isimsiz
5560 a boş mesaj atarak deniz feneri aracılığıyla 5 ytl bağışta bulunabilirsiniz filistin için.
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)